2 April. - Hurricane

Door Etty en Ben - 08-05-2019 20:49

We werden toch nog op een redelijke tijd wakker en na gedoucht te hebben gaan we eerst op zoek naar een onbijt. Bij de Subway in het hotel slagen we half. Ze hebben geen thee en geen heet water. Op de kamer was ook geen waterkoker te bekennen. Dus maar weer op weg naar de Strip voor een kopje thee en lekkere koffie.

Met de Uber naar de verhuurder Cruise America. Na een korte uitleg, nee geen film vandaag, gaan we op pad. Ditmaal is de camper, RV, een C25, dat staat voor 25 foot. Ook aan de ruime kant voor ons tweeën net als de C30, deze was nog ruimer, van de vorige keer. Eerst naar de Wallmart voor 300 dollar aan boodschappen gedaan. Ook even een Simkaart met een Amerikaans nummer en prepaid bel en data tegoed gekocht. De verkoper maakt het voor mij orde op mijn “vakantie” telefoon. Getankt en op weg richting ons eerste National Park. We rijden van Nevada via Arizona naar Utah. Onderweg zien we bergen met mooie kleuren. Het wordt al donker en we tanken nog een keer. Je weet maar nooit wanneer je weer kunt tanken. We zoeken een camping in de buurt van Hurricane. De eerste camping is vol. De receptie is al gesloten. Naar de volgende camping, Willowwind RV Park, dan maar. Ook hier is de receptie gesloten. Maar hier zit een enveloppe voor het afrekenen in de bak naast de deur. Er is dus nog plek concluderen we. We vinden een plekje en parkeren de RV. De aansluiting voor de stroom is afgesloten en de aansluiting voor het water is niet te vinden. Etty maakt snel het eten en ik pak de RV verder in. Na het eten en afwassen even lezen en naar bed. Het is hier ook nog eens een uur later.

Tip: Maak van te voren een boodschappenlijstje. Neem een oude telefoon mee en koop een Amerikaanse telefoonkaart, dit kan bij de Wallmart.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan