22 April - Las Vegas

Door Etty en Ben - 08-05-2019 22:10

Het was weer koud vannacht. Vanmorgen nog even de laatste dingen schoon en droog gemaakt en we vertrekken naar het dumpstation. De “left overs” geven we aan de dame van de camping. We kunnen niet alles meenemen naar Nederland. Met de route beschrijving in de hand rijden we naar het service station waar we ook de vuilwater tanks kunnen legen. Het is gratis als we voor 20 dollar tanken. Dat gaat er nog wel in en ook vullen we de gastank zodat deze ook vol is. Het inleveren van de RV gaat voorspoedig. We nemen wat aandachtspunten door en maken contact met Uber. Binnen een paar minuten is hij er. Nadat we in het hotel ingecheckt zijn proberen om in te checken bij United voor de vlucht van morgen. Het is gelukt, maar we hebben vanaf Houston geen plaatsen naast elkaar. Maar kijken of er wat te schuiven valt als we in de lucht zijn. We vertrekken naar de Strip ook met Uber. Zij zet ons bij MGM af en we lopen dan terug. Het is wel even schakelen van de rust en de natuur naar het spektakel van Las Vegas. We verbazen ons steeds weer over wat we zien. We lopen maar weer een gebouw naar binnen of het nu New York is of Parijs het is steeds het zelfde. Gokkasten, eten en drinken en dan het hotel. Buiten zien we het Vrijheidsbeeld en de Eiffeltoren. We gaan op een terras zitten en genieten van de mensen die voor ons langs lopen. We kijken bij het fonteinen spektakel. Om 7 uur eten we wat. We hebben het nog maar net bestelt of het staat al voor ons. Boven deze zijstraat 5 ziplijnen en op de achtergrond een reuze rad.

We houden het hier even voor gezien en gaan met de bus naar Fremont. Daar heerst een andere, veel “jeugdiger” steer. In Fremontstreet waar een overkapping is met led screens, speelt een band bekende rock nummers.

Dan begint een lichtshow boven ons. We staat aan het einde en een beetje hoger. Het is een geweldig gezicht. Eigenlijk is alles in Las Vegas geweldig om te zien. We hebben genoeg gezien en gaan naar het hotel, slapen.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan