Dag 6, bestemming Springfield, MO

Door Monika - 31-07-2019 15:03

Vandaag stond de route naar Springfield, Missouri, ingepland. Maar wij hebben kaartjes voor een baseballgame in St. Louis vanavond, dat wilden we erg graag meemaken. We blijven de dag in St. Louis en zullen om 21 uur vertrekken, of de wedstrijd dan is afgelopen of niet.

We begonnen in de gratis dierentuin in Forest Park. Deze zoo staat bekend als de beste in Amerika en heeft een ruime, parkachtige opzet. Mooie dieren en bijzondere exemplaren slangen, aldus zoonlief.

Hierna vertrokken we naar downtown. We zijn niet in de Gateway arch gegaan, omdat 3 van ons nogal claustrofobisch zijn. De riviercruise vertrok voor onze neus, dat was wel jammer. De City garden bleek een heerlijke plek voor pauze, waarna we het Soldiers Memorial bezochten. Dit is eigenlijk een (gratis) militair museum. Interessant én lekker koel.

Afkoelen deden we ook in de pool van de City Garden, waar de fonteinen kleine zwembadjes zijn waar veel kinderen spelen. Heerlijk pootje baden en die warme voeten afkoelen.

De wedstrijd bijwonen was een belevenis, waar we allevier van genoten. Fans van St. Louis Cardinals en Chicago Cubs zaten door elkaar, geen gedoe, allemaal zin in een mooie avond. De sfeer, de show eromheen, zo'n stadion, gewéldig! Maar man, wat was de reis hierna pittig. Aardedonker, I-44 volgend, geen idee waar we waren..... en toen bij de hotelbalie (die we wel hadden ingeseind dat we laat kwamen), was er wat gedoe met het aantal geserveerde kamers. In een helder moment vroeg ik of er soms een boeking op mijn meisjesnaam stond? Jawel. Om 2 uur vielen we in bed. Morgen weer een route 66 trip.

🎼Oh I was only 24 hours from Tulsa🎶

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan