National Park: Zion

Door Familie Borgmeijer - 26-07-2022 06:32

Dag allemaal,

 

Vanuit het bijzondere Bryce met de hoodoos als berggesteente, reden we door naar Zion National Park.

Het landschap veranderde van rood naar groen, we reden door een machtig gebergte en plotseling stonden we voor de ranger voor toegang tot het Zion national park.  Met de Nationale parken-pas kregen we toegang, een pas van ± $ 75,-- waarmee je toegang kreeg tot dit park maar ook voor de andere natuurparken die we bezoeken. 

Gelukkig hadden we ook bij deze camping onze plek al gereserveerd en daar waren we heeeel blij mee. In Zion Campground RV stonden we aan de Virgin River rivier, voor twee dagen. Heerlijke plek, maar ook fijn dat het voelde als een mini vakantie! 

Al snel was het met campingstoeltjes en zwembanden de rivier in: lekker op de stroming meevoeren of chillen op het stoeltje. We hebben daar gekletst met Amerikanen die ook op vakantie waren. Zij waren in NL (europa) op vakantie geweest (2019)  en vonden onze stroepwaffels zó lekker, en ach laten we die toch hebben ingepakt! Humor én lekker samen stroopwafels oppeuzelen!!!

Op de zondagmorgen gingen we het bijzondere natuurpark in, ook nu weer goed geregeld met de shutteservice-busjes. We stapten uit bij de trail voor The Narrows. We hebben wandelstokken gehuurd, welke we ook écht nodig hadden en gingen op pad! 

 Thomas liep voorop, hij vond het gewéldig! 

We vonden allemaal de wandeling heel erg leuk om te doen, een avontuurlijke uitdaging die natuurlijk een nat pak opleverde (Sven ;-))

Na de wandeling weer terug naar de camping, lekker bbq-en en afsluiten met marshmellows: mmm. 

Oorspronkelijke plan was dat we op maandag 26 juli wilden doorreizen naar Valley of Fire. De enige overnachting die we níet konden reserveren. Beleving: onder de donkere sterrenhemel in de woestijn staan. Maar omdat het zo warm is rondom Las Vegas en Valley of Fire, kiezen we ervoor om tóch weer naar Las Vegas te rijden. We reserveren telefonisch bij onze eerste camping en er is nog plek voor onze camper (dezelfde als de vorige x). Een goede keus: want nu kunnen we wasjes draaien, wifi super ontvangst, zwembad en een Walmart tegenover de campgroud. Dus op maandag na een paar uurtjes sturen weer terug naar Las Vegas!! 

Howdy Folks!

 

 

Reacties

Simone De Jonge 26-07-2022 09:53 {{button-64573}}

Ziet er allemaal super uit! Mooie foto's van jullie allemaal x

Renalda 26-07-2022 12:32 {{button-64582}}

Wat een top vakantie nu al!!!!

Tije 26-07-2022 14:40 {{button-64589}}

Keimooi

Max Rademaker 26-07-2022 15:46 {{button-64591}}

wat een mooie foto's en leuk reisverslag
fijn dat jullie het zo naar jullie zin hebben geniet er nog maar lekker van

Jurgen Brinkman 28-07-2022 00:30 {{button-64659}}

Wat doen jullie gave ervaringen op! Erg leuk dictate lezen!

Melissa 31-07-2022 23:05 {{button-64883}}

Wat leuk om jullie verhalen te lezen en foto’s te zien.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan