Los Angeles: sight see-ing

Door Familie Borgmeijer - 11-08-2022 04:28

Hoi! 

De allerlaatste echte vakantiedag is dan aangebroken en die brengen we door in Los Angeles: the city of angels (stad van de engelen). We zijn weer ingestapt in onze vertrouwde hop on- hop off bus, zoals we ook in San Francisco deden. Maar... LA is niet te vergelijken met SF. De highlights van de stad liggen ver uit elkaar, waardoor je lang in de open-dak bus zit, en het verkeer is killing. Natuurlijk: er is genoeg te zien en om je over te verbazen, zwervers en veel excentrieke personen, maar de tour was niet wat we ervan gedacht/verwacht hadden. Tijdens de tour hoor je via wegwerp-oortjes allerlei "nieuws" over celebrities: waar gaan ze lunchen, naar de kapper, dokter, nachtclub etc. Maar dat kon ons niet echt boeien...we sukkelden in slaap! 

We zijn uitgestapt bij de FoodMarkt en the Grove ( mooie winkels). Rodeo Drive niet bezocht, ook geen tour langs de celebrities houses. Maar wel naar Santa Monica! Goede vibes daar!

 

heel mooi vlees

een winkel in augurken op de foodmarket met verschillende soorten kruiden/dressings. Een keer wat anders?!

Augurken winkel op de the Foodmarket waar je heel veel verschillende soorten gekruide/gedressingde (is vast geen woord) kunt kopen '-)

Apple-store in the Grove.

 

Een mooie zonnige dag in de sunshine state! 

Op woensdag 10 augustus leveren we de RV weer in bij RoadBear. Daarna tranfer naar het ons overnachtingshotel. We hopen dan nog eventjes LA in te kunnen, als het afleveren snel gefikst wordt. Want de walk of fame en de hollywood signs moeten natuurlijk ook op de foto! 

Tjusss!

 

Reacties

Tanja 11-08-2022 06:44 {{button-65407}}

Hoop dat het nog lukt. Zou wel leuk zijn, maar een tipvakantie is het zo wie zo. Goede terugvlucht vandaag. 🥰

Lineke 11-08-2022 08:54 {{button-65415}}

Weten jullie wel hoe leuk het is om s morgens op te starten met jullie mooie foto's en leuke verhalen! Jammer dat t er bijna op zit, maar ook fijn om weer naar huis te gaan met een heleboel mooie verhalen en herinneringen.

Henny 11-08-2022 12:38 {{button-65432}}

Leuk om jullie zo te volgen. Heb er van genoten en veel herkend. Save flight home luitjes. Jullie hebben een prachtige toer gemaakt waar je nog lang over na kunt praten. Dit zijn herinneringen voor het leven.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan