Op de eerste campground 3 juni 2008

Door Familie Slootweg naar Amerika - 04-06-2008 03:47 Dag allemaal,

Na een flinke rit zijn we op de eerste campground beland.
Gisteren hebben we na het bezoek aan Chinatown een boottochtje gemaakt langs de Golden Gate Bridge en Alcatraz. Daarna hebben we lekker even geslapen (jetlag nog steeds niet helemaal over) en hebben we lekker gegeten in ons eigen hotel. De club lounge is op de 31ste verdieping en het uitzicht is geweldig. Na het diner zijn we nog een klein rondje door de stad gaan lopen, geweldig met al die lichtjes! en natuurlijk weer geshopt en thuis gekomen met kleding voor Bart.
Vanochtend waren we weer vroeg wakker, dus we konden nog even sporten in de fitness ruimte van het hotel. Daarna de spullen snel ingepakt omdat we opgehaald werden door de camperverhuurder.
We hebben een flinke uitleg gekregen over de camper en daarna hebben we snel de spullen ingeladen. In een plaatsje verderop hebben we even boodschappen gedaan, in een echte Mexicaanse supermarkt. Dat was een belevenis op zicht. Daarna richting Yosemite np gereden. De natuur is echt indrukwekkend en het landschap verandert eigenlijk steeds. We hebben zelfs onderweg een Coyote zien staan!
Het is net of je in een Amerikaanse film rijdt. Ze rijden hier in grote pick ups met zelfs een cowboy hoed op. Langs de weg staan van die Amerikaanse brievenbussen en zelfs de schuren zijn van die rood met witte barns.
Nu hebben we een superplek (full hook up) en gaan we eerst maar eens lekker wat eten. Bart heeft al kennis gemaakt met de buren, heeft al lekkere aardbeitjes gekregen van de buurvrouw en wacht nu op de beren die langs moeten gaan komen.

Liefs,

An, Lies en Bart 
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan