Lake Powell 14 juni 2008

Door Familie Slootweg naar Amerika - 18-06-2008 01:30 Dag allemaal,

Het is al even geleden dat wij ons log bijgewerkt hebben, doordat we steeds geen bereik hadden. 14 juni zijn we aangekomen bij Lake Powell. Vlak na Bryce Canyon zijn we door een hele mooie groene vallei gereden. Wel vreselijke wegen maar een prachtige omgeving. Veel koeien en paarden gezien die daar heerlijk stonden te grazen in weilanden met kleine beekjes.
Vol verwachting gingen we naar Lake Powell. We hadden een rustig meer met veel groen er omheen verwacht. Het was net iets anders. Het was een ontzettend groot meer midden tussen de grote rotsen (waar trouwens de Colorado rivier op uit komt). Het was hèt recreatiegebied van de Amerikanen. Iedereen komt daar met zijn grote speedboot, ATV, waterscooter en dikke vrouw (in veel te kleine bikini of korte broek). Volgens Anja hoef je voor de vrouwen niet naar de USA! De Europese vrouwen zijn mooier (en ze heeft zelf natuurlijk de knapste!).
We hebben hier lekker even met ons stoeltje aan het water gezeten en aan het einde van de dag hebben we nog even gezwommen in het zwembad van een hotel. Bart kan al goed zwemmen en in het water springen, soms duikt hij er zelfs in.
De volgende dag zijn we naar de Glen Canyon Dam gereden, dit is echt een gigantische dam. Daarna doorgereden richting de Grand Canyon, door de Glen Canyon. We zijn ook door een groot indianenreservaat gereden: Navajo reservaat. Ik heb bij een klein stalletje een mooie armband gekocht. Verder weer genoten van het uitzicht, gigantische rotspartijen en vergezichten. Hier weer een mooie foto!




Liefs van ons!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan