Santa Barbara 23 juni 2008

Door Familie Slootweg naar Amerika - 24-06-2008 06:18

Hallo lieve familie en vrienden,

Vanmorgen heb ik als eerste mijn grote broer Gijs gebeld om hem te feliciteren met z'n verjaardag. Toch wel raar als bij ons de dag begint is hij bij jullie al bijna voorbij. Terwijl ik gezellig met hem zat te kletsen zat ik mijn ogen uit te wrijven in de zon met uitzicht op zee, zoals jullie hebben kunnen zien op de foto. Echt heerlijk om zo wakker te worden met een kopje koffie en gezellig kletsen met je broer.

Om 9.00 zijn we gaan rijden in noordelijke richting en stopten in Santa Barbara. Volgens het boekje moest dit een gezellig plaatsje zijn met een leuke pier. Dit klopte en we hebben lekker gewandeld en fish en chips gegeten. Het strand was lekker rustig en we hebben na het eten lekker in de zee gezwommen. Bart is niet meer bang van de golven dus je moet hem goed in de gaten houden want de stroming is erg sterk. Na het zwemmen was Bart lekker moe en ging slapen in zijn stoeltje en konden wij gaan rijden naar de volgende campground.
Het rijden over de kustweg is prachtig en we zien ontzettend mooie huizen hier, al zou ik hier nooit willen wonen. Maar als zomerverblijf kan het er mee door ha ha....
Na ongeveer een uur rijden was ik het toch wel zat en zagen een RV campground vlak bij de afrit Buellton. Er bleek nog plek te zijn en we staan heerlijk onder de bomen. De temperatuur is wel aan het dalen, het scheelt hier zo'n 10 graden met L.A..Op zich is dat voor de nacht wel lekker en hoeft de airco niet aan. Ik begon vanavond wel te niezen dus.....
Na het slaapje van Bart zijn we even naar de speeltuin gegaan en heeft Bart alle glijbanen geprobeerd.
Nu is het voor jullie bijna tijd om op te staan en gaan wij lekker slapen.

Dikke kus en tot gauw x

p.s had er nog een foto bij willen voegen maar we zitten aan het maximaal toegestane aantal foto's. We kunnen wel foto's verwijderen om nieuwe toe te kunnen voegen. Waarschijnlijk gaan we dat nog wel doen.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan