12 September

Door Ruijtereis - A long time ago Vanmorgen weer gewoon vroeg opgestaan. Ik wordt elke morgen rond 7 uur wakker en begin nu ook best wel meer last van mijn rug te krijgen.
Dus dan moet ik gewoon uit bed. Ga ik douchen en ondertussen wordt de rest ook wel wakker. Dan kijken of er post is of iemand op de msn. En vanmorgen waren dat er drie! Alle drie de dochters waren thuis en konden dus msnnen Was weer leuk om ze zo te spreken en wat te horen vanuit Nederland.
Maar het internet was niet zo een stabiele verbinding dus ik werd er regelmatig uitgegooid. Maar om negen uur vertrokken we richting het Capitol Reef.
Het was weer een mooie weg om te rijden. Je blijft je ogen uitkijken!
Wat een schitterend uitzicht elke keer weer en wat een wijdsheid.
Het weer was weer opgeknapt dus we kregen weer een lekker zonnetje.
Omdat onze koelkast bijna leeg is wilde Sr nog even langs een supermarkt. Maar dat was een hele kleine en niet echt schoon. Ook groente en dergelijke was er niet. Dus we zijn maar snel door gereden.
Het rijden in de camper gaat trouwens fantastisch. Wil mijn busrijbewijs wel halen! ;-)

Toen we bij Capitol Reef waren hebben we het park doorgereden. We zagen trouwens nog een rivier met bloedrood water. Dat komt door de aarde die hier rood is. Ook de Rotsen kunnen rood zijn. Eigenlijk is het verharde aarde. Maar het was groots en mooi.
Vroeger waren hier mormonen komen wonen die hier een nederzetting hebben gemaakt. Ze hebben fruit bomen geplant en door de beschermde ligging deed dat het erg goed. Zo konden we het eerste huisje zien, het schooltje wat pas in 1941 is opgeheven, en een smidse. Ook wonen er nu nog steeds mormonen die dus op de ouderwetse manier fruit inmaken en brood bakken. Er was dus een winkeltje in een oud huis waar een museum van was gemaakt. Daar kon je allerlei lekker kopen. Zoals zelf gemaakte jam, eigen gebakken brood, en pompoen jam. Ook hadden ze heerlijk appel en perzikken pei. Die hebben we dus gekocht en in het oude fruitbomen park op zitten eten. De herten kwamen mee kijken!
Maar we hebben zitten smullen  van al dat lekkers.
Toen hebben we nog het hele park door gereden maar we moesten echt te ver lopen om de allermooiste plekken te zien. Dus we hebben het rustig vanuit de camper bekeken. Wat overigens ook mooi was.
Uiteindelijk zijn we in torrey aangekomen en hebben we daar een plek voor de nacht besproken. Waar we heerlijk bij komen van weer een enerverende dag.
Het is in Nederland nu 3 uur in de nacht. Dus ieder ligt te slapen.
We hopen morgen weer in gezondheid elkaar te spreken via de msn. Maar voorlopig hebben wij nog een avond en nacht te gaan.
Aju en D.V.tot later.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!