20 September

Door Ruijtereis - 21-09-2008 01:26 We hebben na een goede nachtrust onze camper maar weer opgepakt om verder te reizen. Eerst nog een poos met Nederland ge-msnt en daarna met de Camper naar beneden gereden en geparkeerd. Kon ik lekker gaan douchen en aankleden.
Om half negen reden we hier weg en gingen we op weg naar Mesa Verde.
Een prachtige weg gereden en veel genoten onderweg.
In Cortes (vlak bij Mesa Verde) zijn we onze Camper koelkast weer vol gaan laden zodat we morgen kunnen eten. En we genoeg drinken hebben voor de komende periode.
Ook weer B&J gekocht.
Nu heb ik Peanut Butter Cup! Echt vreemd. Ijs met pindakaas smaak met daarin chocolade cupjes gevuld met pindakaas! Echt te gek.
Maar daarna door gereden naar Mesa Verde.
Daar het park in en zo een 15 mile omhoog gereden langs een lekker slingerende weg. Toen we bij het visiters cetre waren, waren junior en ik niet echt helemaal fris meer. We hadden een broodje gegeten en die was blijkbaar niet goed gevallen. Dus we hebben een cola genomen en zijn weer naar de camping gereden. Die we snel hadden gevonden want die ligt tegenover de ingang van MesaVerde.
Het is een prachtig park met niet zo veel stopplaatsen om uit te kijken. Maar aan het einde, dus nog iets verder dan we nu hadden gereden zijn ruines van woningen in de grotten te zien. We hopen die dus morgen middag te gaan bekijken als we klaar zijn met preek lezen.
Of misschien luisteren we wel weer naar de preek van Zwijndrecht.
Want we hebben hier dus goed internet.
Maar goed, weer bijna een dag voorbij.
We komen steeds dichter bij onze reis naar huis.
Slaap lekker of wat jullie ook gaan doen.
Een goede zondag en tot later. Misschien nog wel vandaag....
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan