De laatste belevenissen overzees

Door More than 3000 miles through Canada - A long time ago

Gisteren hebben we de beroemde Robson street van Vancouver "gedaan", zijn we met de Skytrain (een metro, maar dan 20 meter boven de grond) de "Greater Vancouver Area" nogmaals afgereisd, waarbij de hoogte van de trein je een goed overzicht geeft.
En daarna heb ik nog wat baantjes getrokken in het zwembad van het hotel... "Ja, dus..." zul je denken, nog "biggie" zoals ze hier zeggen! Tja, dit is dan toch weer wat anders, Naast dat je geen handdoeken of iets mee hoeft te nemen, hoef je ook geen scheermesjes of scheerzeep mee te bregen, of kammen / borstels (allemaal keurig schoon in desinfecterende lotion). Er was zelfs een centrifuge om je zwemkleding mee droog te maken

Vandaag zijn we via Gastown (het oorspronkelijke begin van Vancouver), met de onvermijdelijke stoom-klok (ja, ik ben geen 'r' vergeten !!!)...Naar Capilano gereisd, waar de beroemde Capilano Suspension Bridge hangt. Ik kende deze nog van 15 jaar geleden, maar het was toch weer een ervaring! Op de heenweg kwamen we nog een Amerikaanse orthopedische chirurg tegen. Deze dame was 10 jaar geleden op een militaire uitwisseling bij het MRC geweest! Een halfjaar nadat wij het centrum hadden verlaten. Anja, deze dokter kende zelfs "de Pijp"!
Via een bezoekje aan dé berg van Vancouver, Grousse Mountain, zijn we via de SeaBus terug naar het hotel gereisd, waar we ons nu mentaal en fysiek aan het voorbereiden zijn op de reis van morgen.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Wil of ga je naar West-Canada? Kom 7 januari langs voor een presentatie van Eagle Eye Adventures!
Meld je gratis aan
Dit jaar op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan