Moving on

Door Henk en Alette - 17-09-2010 05:45

Na een hele lange hete nacht en een fles rode wijn in de woestijn gaan we weer verder met onze reis. Na Las vegas was dit echt weer het andere uiterste. De kamer was verder prima maar aan de buitenkant leek het wel een schuur! En de hele nacht hoorden wij het gebrom van de airco van de buren. Ja, zuinig met energie zijn .... daar hebben ze hier in de states nog nooit van gehoord!

     

Onderweg hebben we in Death Valley (een gebied in de woestijn) gewandeld. Het was verschrikkelijk heet maar weer fantastisch mooi. We liepen daar tussen de bergen in. De stilte, de view en wij zelf natuurlijk.....het is echt prachtig!

     

Gisteren noemden we het al; vandaag naar het wintersportgebied! En inderdaad hier is alles op de wintersport gericht. We hebben in 35 graden toch nog even naar leuke wintersportkleding gekeken..want ja wel, dat is over 4 maanden weer zover...
Mammoth Lakes is ook geweldig! Wij blijven ons verbazen hoe mooi het overal is. En dan de geur van de dennenbomen...heerlijk..en veel sterker als bij ons!
Overal staan er borden met een melding 'pas op voor beren'...... Helaas nog geen grizzly ontdenkt 
 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze Reizigersbeurs in Zwolle.
Op zaterdag 23 maart of zondag 24 maart.
Kom zaterdag 15 juni naar onze Mini-Infodag in Zwolle.
Meer informatie