Page

Door P.N.G. Wijnands - 06-08-2011 07:18

5 augustus ’11: Vanmorgen lekker uitgeslapen en rond 10.30 uur op weg naar Page.

Onderweg weer genoten van de prachtige natuur. Hoewel we niet bij Monument Valley zijn geweest, had de omgeving hier veel van weg: uitgestrekte vlaktes met gele en rode rotsformaties die vaak als torentjes op elkaar zijn gestapeld. Uitgestrekte wegen met weinig verkeer en daarom mocht Laurens een uurtje achter het stuur kruipen (zie foto). Vond hij uiteraard wel erg vet… In de middag kwamen we aan bij Lake Powell: een groot stuwmeer waar veel watersporters (boten, waterscooters, waterskiërs) te vinden zijn. We hebben nog geprobeerd een speedboot te huren, maar jammergenoeg kwamen we net te laat aan (moest voor 15.00 uur aanwezig zijn) en het was trouwens ook veel te duur. Daarom hebben we gewoon onze handdoekjes gepakt en zijn lekker aan de oever gaan liggen en hebben heerlijk gezwommen. (en ik gelezen). Heerlijk die verkoeling, want de temperatuur is hier erg hoog (meer dan 30 graden). Rond 18.00 uur zijn we onze camping gaan opzoeken en hebben we de bbq weer aangemaakt. Vanavond nog een potje rikken (ik heb precies een half uur gekregen voor email en blog) en morgen op tijd op voor de reis naar Grand Canyon.

Reacties

Monique 06-08-2011 20:03 {{button-2268}}

Wat een leuke ervaring Laurens, nét je rijbewijs en dan al in zo'n giga ding te mogen rijden. Ook het uitslapen zal de jongens goed hebben gedaan, na een aantal dagen vroeg uit de veren te zijn gemoeten. Heerlijk afgekoeld kunnen jullie óp naar het volgende avontuur: the grand canyon. Geniet daar van alle overweldigende indrukken!

Oma 07-08-2011 14:57 {{button-2309}}

Hallo. Heel leuk even met jullie te praten. De Grand Canyon staat bij jullie in petto, ik ben benieuwd of dat weer net zo leuk blijkt te zijn! Veel plezier ermee gewenst. kusjes van oma

Annick, Ed, Simone 07-08-2011 14:59 {{button-2310}}

We zitten met z'n allen te genieten van jullie verslag en de mooie foto's. Neem gerust wat zon mee terug naar Nederland, want hier is het om te janken.
Groetjes en veel liefs!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan