The end!

Door Daniel Voet - A long time ago

Zo, de cirkel is weer rond en we zijn weer in Los Angeles aangekomen. Vandaag zijn we via Santa Barbara weer naar Los Angeles gereisd. We kwamen ook langs Isla Vista, hier vielen gisteren zeven doden door een gefrustreerde jongen die om zich heen schoot, vreselijk. In Santa Barbara hebben we wat gegeten op de pier. Hier liepen pelikanen die totaal niet schuw waren. Één pelikaan vond een visje die een vrouw nog aan de vishengel had zitten wel een lekker hapje en ging er met vishengel en al vandoor. Heel grappig, gelukkig liep het goed af. Net zijn we nog even door het dure Beverly Hills en Rodeo Drive gereden. Allemensen, wat een luxe. De ene auto is nog duurder dan de andere en de huizen zijn enorm. Maar ons hotel van een paar tientjes per nacht slaapt ook prima en morgen gaan we lekker weer naar huis. We hebben een fantastische vakantie gehad! We hebben bijna 5000 kilometer afgelegd en hebben zo'n beetje alle mogelijke landschappen gezien. Ook hebben we veel dieren gezien die je in Nederland niet of nauwelijks tegen komt. Vossen, pelikanen, roofvogels, eekhoorns, rendieren, herten, zeeleeuwen, een platgereden slang en zelfs twee zebra's :-) Supergaaf, we zullen deze vakantie niet gauw vergeten. Amerika is helemaal te gek. Bedankt voor het meelezen en de reacties en tot snel!

Reacties

Kaatje A long time ago

Hey skeetjes, wat fijn dat jullie al snel weer naar huis komen, helemaal na het bericht gelezen te hebben dat er 7 mensen doodgeschoten zijn!! ( ja het blijft wel het GROTE amerika he ) Ik kijk er naar uit jullie weer heelhuids in NL terug te zien tijdens een herlijke bbq ergens :Ddikke kus en knuffel....

Mariska A long time ago

Wat hebben jullie veel gezien en gedaan. Een vakantie die jullie altijd bij zal blijven. Nog heel even genieten en daarna een goede reis terug.

Robin A long time ago

Hey globetrotters,
Wat jammer dat jullie reis er alweer bijna op zit.
Nog even enorm genieten, en dan weer veilig terug naar ons koude kikkerlandje....alhoewel, het is hier ook goed te doen. #kortebroekenweer. Goede terugreis !!

MamTruus A long time ago

Ha kids,ik weet niet wie Kaatje is, maar sluit me daar helemaal bij aan!!!

Jullie hebben een hele indrukwekkende vakantie gehad!
Heel fijn dat we mee mochten genieten, nog fijner om jullie weer thuis te hebben! (OOST, WEST, THUIS BEST!!!)
Hele goeie terugreis gewenst en hopelijk een zachtere landing!
Liefs, xxxx

DeeJ@y A long time ago

Hey US and A gangers! Laat alle indrukken nog even op jullie inwerken en dank jullie wel voor de dagelijkse update! Iedere morgen onder het genot van een bakkie de dag begonnen met jullie avonturen! Geniet nog even en een hele goede terugreis toegewenst! De foto's kom ik wel een keer (niet op de kop) bij jullie bekijken met een HJ in de hand!

Have fun in the sun and see ya on the beach!

Willy en papa A long time ago

Dank voor de mooie reisverslagen.we vinden het fijn dat jullie een mooie vakantie hebben gehad,wij zagen veel dingen zo weer voor ons.Wij wensen jullie een goede terugreis toe Doeeeeeg
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!