Dag 10 Rutland - Orange County Choppers - Hartford

Door Vanlootje - 10-10-2016 01:08

Vandaag gingen we naar Hartford in de staat Connecticut met een uitgebreide tussenstop in Newburgh in de staat New York. 

Het was weer lekker zonnig en warm. Onderweg zagen we eerst een aangereden beer langs de kant van de weg en vervolgens zelfs een grote bbq midden op de weg.

Wat ons opvalt in New England is dat je overal voetbalvelden ziet, een goede ontwikkeling.

Aan het begin van de middag kwamen we aan bij Orange County Choppers. Deze motorzaak is bekend van het programma American Choppers wat jarenlang op Discovery Channel was. Hier hebben we veel choppers gezien die we ook op tv voorbij zagen komen. We kregen ook een tour door de werkplaats en zagen daar nog de tekenaar en de baas met de befaamde snor, Paul Sr. Alhoewel, Erwin zag hem niet. Hij was te druk met foto's maken, de Japanner ;).

Een kilometer verderop zat ook de zaak van zijn zoon, Paul Jr. Designs. Hier konden we helaas niet kijken, maar zagen we een dag later wel op tv.

In dezelfde plaats zat ook een groot motormuseum met allerlei oude motoren en de motoren uit bekende films zoals Easy Rider, Blade en Ghost Rider. In totaal had je hier iets van 500 motoren staan, voornamelijk de merken Indian en Harley Davidson.

We moesten nog iets van 1,5 uur rijden naar ons hotel. Dit werd echter het dubbele, want in Amerika kennen ze blijkbaar ook files. Na achten kwamen we aan en hebben maar even snel voer gehad bij de grote M.

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan