Dag 5 - Lake Logan-Revelstoke

Door Bauke - 06-08-2017 05:33

Hallo!! Hier weer een updatje uit Canada. We schrijven dit van een bankje met een prachtig uitzicht over Williamson Lake. (zie foto) Na ee frisse nacht aan Lake Logan vervolgen wij onze roadtrip. De rook is inmiddels al een beetje weggetrokken, en hebben we weer wat zon. Ons was gezegd dat de rit van Logan Lake naar de camping in Revelstoke niet zo lang zou zijn. Daarom waren we van plan om onderweg naar een museum te gaan over the First Nations, de indianen van Canada. Nu is het zo dat we wat onbekend zijn hier en nemen we nog wel eens de verkeerde afslag. In dit geval gingen we een afslag te vroeg naar rechts. Natuurlijk kwamen we niet uit bij het museum , maar bij nog iets veel beters: ineens stonden we tussen allemaal indianen!! We waren terecht gekomen Kamaloopa Powwow, een festival waar veel verschillende Indianen stammen bijeenkomen om hun afkomst te vieren. Overal liepen indianen in orginele kleding en hoorden we hun muziek. Wat voor betere manier om te leren over the First Nations is er, dan zo'n festival?!  Na hier wat tijd te hebben gespendeerd, hervatten wij onze reis richting Revelstoke. Deze reis was toch even wat langer dan verwacht, en aan het begin van de avond komen wij aan bij Williamson Lake campground.

 

 

Hier hebben helemaal geen last meer van rook, en ruikt het voor de verandering niet meer naar brand. Het begint hier wel een beetje af te koelen, dus het is tijd om een vestje aan te trekken, see ya.

Reacties

Duif 06-08-2017 19:56 {{button-47590}}

Hallo allemaal hier even een berichtje van oma heb jullie bericht gelezen en de foto,s bekeken prachtig wat is het daar mooi alleen die hossende massa wat maakte die een hoop herrie maar wel leuk om mee te maken hier gaat alles goed met Sjaan Moerman gaat het weer wat beter maar ze is nog niet veel peren waart andere Sjaan krabbelde weer tegen de kant op dus die blijft nog wel even hoop ik verder geen nieuws liefs oma .
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan