Dag 17 - Whistler-Nanaimo

Door Bauke - 22-08-2017 06:40

Hallo allemaal, daar zijn we weer met een update.

De laatste dagen wat het internet een beetje knudde, dus ook geen updates mogelijk. Vandaag we wel een goede wifi dus daar gaan we.

Van Whistler rijden we naar Noord-Vancouver, Horseshoe Bay. Hier vertrekt de veerboot naar Nanaimo. We gaan oversteken naar Vancouver Island. Een eiland, zo groot als Nederland ongeveer, voor de kust van West-Canada, ter hoogte van Vancouver. Dus Vancouver Island.

Bij de veerboot aangekomen komen we in de rij en kunnen niet direct mee op de boot die klaar ligt. We moeten op de volgende wachten. Geen probleem, we gaan pannenkoeken bakken. Een prima manier om de tijd te doden en te gelijk te lunchen.

De boot vertrekt keurig op tijd en we verlaten het vaste land van Canada.

We zijn al een tijdje onderweg als via de omroep installatie van het schip een aankondiging komt. Aan bakboord (Links van het schip) zijn een aantal whale-watcher boten te zien. En dat betekent dat er ook whales (Orca's in dit geval) zijn te zien. En ja hoor van het dek van de veerboot is het volgende te zien.

En dan gaan we zelf ook nog op whale-watch tour. We hebben de eerste in ieder geval gespot.

Na aankomst in Nanaimo gaan we boodschappen doen (moet ook regelmatig sad) en gaan naar onze RV plek. Een plek met uitzicht op zee deze keer.

Afwachten of het ruisen van de zee, een goede nachtrust verzorgt cheeky

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan