Dag 22 - Victoria-Vancouver

Door Bauke - 23-08-2017 06:09

Dag allemaal, de laatste blevenissen.

Vandaag bezoeken we nog Sidney. Een echte pensionade paradijs. Een rustig, slaperig stad waar niet veel te beleven valt, helaas.

We gaan na een kop koffie en wat boodschappen maar door naar de Ferry. We hebben voor 15:00 gereserveerd. Als we om 13:40 arriveren (je moet voor een reservering ongeveer een uur van te voren zijn) zegt de dame aan het loket, rij maar door naar rij 25, ik denk dat jullie nog wel met de boot van 14:00 mee kunnen. Een meevaller. 

Het is prachtig zonnig weer en de over tocht is kalm. De boot slalomt het eerste stuk tussen wat eillanden door, wat de overtocht wel leuk maakt. We zien nog wat dolfijnen zwemmen. Boven de kust van het vaste land zien we duidelijk nog de rook van de bosbranden hangen. 

Aan de vaste wal, besluiten we nog op zoek te gaan naar het Hard Rock café van Vancouver. De routeplanners leid ons er feilloos naar toe. Echter op een hobbelige spoorweg overgang in een bocht gaat het mis. De bovenkastjes springen open en met een veel gekletter komen een aantal borden naar beneden zeilen. Helaas die zijn kapot, maar ja scherven brengen gelukt dus het komt nog goed.

Het Hard Rock café van Vancouver blijkt een Hard Rock Casino te zijn. Kinderen mogen niet naar binnen en drankjes alleen als je ook gaat gokken. Gelukkig is er wel een Hard. Rock store dus kunnen we wel snel t-shirt scoren.

Dan maar naar de camping, de laatste. De laatste keer koken en dan de camper uitruimen en schoonmaken.

En dan, ja hoor, tot grote vreugde van een aantal van ons (wink) zijn er weer treinen vlak langs de camping. je weet wel van die toeters....

Morgen wacht het inleveren van de camper en de vlucht naar huis.

Reacties

Tineke 23-08-2017 12:33 {{button-48412}}

Fijne laatste dag en goede vlucht naar huis.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan