Hello Calgary

Door Ed en Jolanda Bakker - 26-05-2018 10:51

Hello Calgary, wij zijn er! 

Het meereizen is weer begonnen! Ons avontuur is weer begonnen. Het zal ons benieuwen hoe t Ria bevalt in ons “tweede huisje” en het reizen met de RV. Twee weken toeren door de VS en een stukje Canada.

Wij hebben een goede reis achter de rug. De tijd ging weer reuze snel. Een paar films kijken, een beetje slapen en Bob de Jong, Olympisch kampioen op de 10 km (schaatsen in 2014) mogen vermaken. Die zat in de stoel voor mij. En dat heeft hij geweten ook, whahaha. Aardige vent overigens.Verder de hele vlucht met mn zuster “hints” kunnen spelen. Situatie; beide hadden wij oordoppen in. Normaal gesproken ga je dan harder praten dan normaal. Nou niet bij mijn zuster. Daar werkte het averechts bij. Zodra die doppen ingingen kon ze niet meer normaal praten en begon ze te fluisteren of in mime te praten. “Huhhhh, wat zeg je nou?” Mijn oor naar haar mond, nog niet te verstaan. Hub, dan gingen die doppen weer uit dr oren en kon ik haar verstaan. Nou, ik kan jullie vertellen dat dit soms hilarische taferelen opleverden voor de andere passagiers. Jut en Jul met elkaar op stapwink

Eenmaal in Calgary aangekomen waren wij ook zo daar de douane. Zelfs nog voor dat Ed bij de gate stond om ons op te halen. Daar stonden we dan, moederziel alleen. De familie zat nog op hun gemak bij de Starbucks. Lang leve de chat als je er niet opkijkt, whahahaDe weersvoorspellingen zien er goed uit! Bij aankomst in Calgary was het maar liefst 29 c en warmer en wij hebben mooi weer in het verschiet. In ieder geval de eerste dagen lekker warm. Als de voorspellingen uitkomen mogen wij niet klagen deze vakantie.

Ed, Doug, Barbara en Carly, die donderdag al in Calgary zijn aankomen, hebben een mooi plekje uitgezocht op de campground. Rondom bomen en vanuit de camper een mooi uitzicht op een van de buitenwijken van Calgary.In de middag koffers uitgepakt en ons geïnstalleerd en daarna nog even naar de Walmart gereden.  Verder niet veel meer gedaan. Lekker chill voor de camper. Vlees op de bbq en relaxen. Heerlijk begin van de vakantie!!!Inmiddels is het 22.00 uur en kunnen wij de ogen niet meer openhouden. Ik zeg welterusten! Tot de volgende blog.

NB: je kan ons ook volgen via onze website. Hier staan oa tips en meer foto’s op. 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan