En we zijn op weg!

Door Henny en Afke Bruijl - 17-05-2018 01:19

Nadat we,in het hotel, lekker lang hebben kunnen slapen , werden we rond twaalf uur opgehaald door de taxi die ons naar de RV verhuur zou brengen. Deze verhuurder zit een heel eind buiten Denver, dus de rit duurde bijna een uur. 

En ach, bij de verhuurder waren nog twee nederlandse stellen die ook een camper kwamen halen. Dus even gezellig gekletst. Wij hadden om twee uur een afspraak, maar het andere stel ook..... wij kregen eerst een video met uitleg, en daarna werden alle andere formaliteiten afgehandeld.De camper is gelukkig niet zo groot als die van vier jaar geleden.

en dus op weg op zoek naar een Wall Mart. Want daar is alles te koop en we moeten even wat voorraad inslaan tenslotte. Maar vindt die dan maar eens. De verhuurder had beschreven hoe we er het snelst konden komen.... maar ja je moet toch weer even wennen aan een camper in America..... maar goed,  drie kwartier verder, liepen we toch in die Wall Mart. En toen zo’ n 75km rijden naar de eerste camping, die ik gelukkig had gereserveerd, want hij was vol.

Op een mooi plekje hoog boven Collorado Springs hebben we eerst de boel ingericht, alle huisraad uitgepakt en in de kastjes gestopt, de koffers uitgepakt, en toen was het kwart over acht en zijn we maar eens gaan koken.

Wat een mooi plekje, want toen we wakker werden rond half acht liepen er vijf herten vlak bij de camper! ( gelukkig geen beren.... want die komen ook in die regio voor....) En heerlijk buiten ontbeten in de zon.

IMG_2904.JPG/tr-dynamic/8411/album/IMG_2904.2332.333e.JPG" />  

Vanmorgen vertrokken we om half tien en hebben een fraaie, lange rit gemaakt door de echte prairie.....we zeggen altijd dat in Friesland het grote niks is......nou dat is hier hoor!! We hebben kilometers prairie gezien en ja! Ook een kudde buffels! Met jongen!  En van die kleine dorpjes....met rare kleine huisjes....en veel, heel veel, rotzooi eromheen...

We zitten nu op de volgende camping, in Alamosa, een zuid westelijk van Denver. Lekker rustig even te genietenmet de bergen op de achtergrond. We gaan eens even bedenken wat we morgen willen gaan doen......in elk geval weer een heel aantal kilometers verderop..... langzaam richtig de Canyons.

Henny en Afke

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan