Dag 5 Nashville

Door Jack & Marion - A couple of months ago

We hebben heerlijk geslapen, lang niet zo koud gehad als de nachten er voor, dus die keuze om sn eller naar het zuiden af te zakken was een goede keuze geweest. We besluiten nog maar een dag in Nashville te blijven, we houden wel van dit soort feestomgevingen, muziek, drank etc.

We gaan wel verkassen naar een nadere campground, de WIFI sucked, daarom is er ook geen verslag geplaatst en maken we er vanavond 2. (Als je $75 voor een nacht betaalt, verwacht je wel dat alles goed geregeld is) Dus naar de buren, KOA, beter is er niet, altijd perfect, luxer maar ook duurder.... WIFI is hier gelukkig weer prima.

Lekker uitgeslapen, rustig aan gedaan, heerlijke boeren omeletten gemaakt, de eerste was jes gedaan en 's middags tot s' avonds laat weer Nashville in. Vooraf was `Jack, hoe herkenbaar, weer zijn sleutel kwijt en moest Marion deze weer vinden. Heerlijke dag gehad, genoten van het ontzettend goede weer, volop zon, een graadje of 20-22 en  de sfeer op broadway. Vanweg het weer een van de dakterassen opgezocht en her met onze nieuwe vrienden, Dawn en Vickie (zijn voor een conferentie van Bershire Hatahaway in Nasville) genoten van gezllige gesprekken, lekker eten en natuurlijk wat drankjes. Naar de prijs moet je niet kijken, een glaasje rode wijn kost al snel $15 !

Nog wat rondgelopen, wat Nashville boots zaken bekeken waar men de mooiste cowboy laarzen kan kopen, van Pythonleer tot Kaaimannen leer. Goedkoop zijn ze niet , onder de $250 is niets te krijgen, een gemiddeld paar kost al gauw een $350. tot wel $1000. Wel mooi, maar niets voor ons. Echt genoten, morgen gaan we nog zuidelijker, op naar Memphis. Let's go Elvis.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over Zuidwest-Amerika.
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!