Op weg naar het noorden

Door Rob en Marian - 28-05-2022 02:41

Vrijdag 27 mei

Vanmorgen rustig aan gedaan, ontbeten en koffie gedaan. Alles weer goed vastgezet en de slide- out weer ingetrokken. We vertrekken rond 11 uur. We gaan naar het noorden richting de volgende campground. We willen niet alleen maar over snelwegen razen dus we nemen een alternatieve route. Het is erg groen, het heeft hier goed geregend waarschijnlijk. Wij hebben ook een heftige bui onderweg.

We rijden door dorpjes en landschappen waar weinig mensen te zien zijn. Door heuvels en bossen, dan weer landbouw en stukjes met koeien. Veel boerderijen. 

Onderweg zien we een paar keer wat Amish mensen, in de winkel en met paard en wagen.

Onderweg doen we boodschappen voor de komende 3 dagen dan hoeven we de camping niet af. Tegen 5 uur zijn we er en checken in. We hebben alle overnachtingen thuis al geboekt, lang leve internet.

Het is een KOA camping wat een keten campings is hier in de VS. Het betekent dat er goede hookup is; water, elektriciteit en dat je afvalwater kunt dumpen. En er is vaak veel te doen op deze plekken, speeltuinen, zwembad, fietshuur, en hier zelfs golfkarretjes verhuur. Het zijn vaak de wat zwaardere medemens wat hierin zit, hoeven ze niet te lopen!

 

We zijn hier 3 nachten, het is maandag Memorial day wat betekent dat de Amerikanen een lang weekend hebben en het is druk op de camping.

 

Bij de receptie zit ook een winkeltje en we kunnen broodjes halen in de ochtend en je kunt zelf een pizza of een ijsje krijgen.

We krijgen een mooi plekje onder de bomen.

We koken samen en daarna lopen we een rondje. Het weer is redelijk, zo rond de 22 graden  wel bewolkt maar we kunnen buiten koffie drinken.

 

Reacties

Corrie 28-05-2022 22:22 {{button-62054}}

Lijkt me geweldig
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan