Zaterdag pizza dag!

Door Rob en Marian - 29-05-2022 00:42

Zaterdag 28 mei

We worden wakker terwijl er wat regen op het dak valt, niet heel erg want we willen de kwalificatie van de F1 zien. We hebben kabel op de camping en een grote tv in de camper, zo groot dat we vanuit het bed achterin kunnen kijken! Daarna ontbijten en het wordt zowaar droog. 

 

We kunnen buiten zitten lezen en chillen. Het zonnetje breekt door en het wordt zelfs warm. Lekker hoor. We zijn niet van plan verder nog iets te ondernemen, lekker vakantie houden zo. Af en toe voel ik wat op m'n been, het is steeds een rups die denkt zo omhoog te lopen, na 5 rupsen heb ik er genoeg van en doe ik weer een lange broek aan. We zitten eerst onder de bomen en ze laten zich daaruit naar beneden vallen. We verplaatsen de stoelen naar de voorkant van de camper waar het beter is. Er komt een buurman even een een praatje maken. Altijd aardig die amerikanen en heten je altijd welkom in hun land.

's Middags lopen we even naar het winkeltje en bestellen vast een pizza voor vanavond. Het is druk met mensen die in golfkarretjes heen en weer scheuren. Nog nooit gezien in deze omvang. Terug nemen we een kop thee en wat fruit.

Rob haalt de pizza op als het tijd is en we smullen ervan. Lekker geen afwas.

 

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan