Laatste dagen, oh deer!

Door Rob en Marian - 06-06-2022 17:58

Maandag 6 juni

Zaterdag hebben we niet zo heel veel gedaan, onder de bomen op de campground is het best fris, het is zoeken naar een plekje in de zon.

Rob gaat lopend nog wat broodjes en melk halen, hij blijft een paar uurtjes weg omdat het nog een hele wandeling is én hij heeft achteraf nogal omgelopen. Wel een hertje in het bos gezien, ook gister nog een beer gezien in de verte, we wisten helemaal niet dat die hier zaten;) helaas geen foto van.

's Avonds eten we pannenkoeken, lekker hoor. We hebben het best koud 's nachts en dan liggen wij nog in de camper, we zijn blij dat we niet in een tentje liggen zoals veel mede kampeerders.

Op zondag hebben we een lange routedag, we rijden van de Finger Lakes naar een camping vlakbij New York, het is een lange rit, we vertrekken om 8 uur en komen om 3 uur aan, met een paar tussenstops. De route is langs veel bossen en er liggen schrikbarend veel aangereden hertjes langs de weg, o deer! Zielig hoor.

De nieuwe camping ligt aan het water aan de New Jersey kant. Het is een echte stadscamping we staan op asfalt, er is niet veel aan maar we moeten toch inpakken en schoonmaken. En we hebben toch nog even de skyline van New York kunnen zien.

Vanmorgen waren we erg vroeg wakker, slecht geslapen, naast ons had een camper de hele nacht zijn airconditioning aan staan. We staan op en maken het schoonmaakwerk af. Overbodige dingen gooien we weg en sommige dingen kunnen ze bij het verhuurbedrijf Road Bear nog gebruiken.

Dan op weg daarheen, we legen de tanks en gaan op weg naar tankstation om de camper te vullen met benzine en de propaan moet gevuld.

Als dat klaar is gaan we de camper inleveren. Alles wordt gecheckt en goedgekeurd. 

De verhuurder regelt vervoer naar vliegveld Newark. We vertrekken om half 6 vanmiddag en zijn veel te vroeg maar dat is niet erg. Mooi de tijd om het verslag af te maken.

Het was een geweldige vakantie, veel gedaan en gezien. Maar ook weer fijn om naar huis te gaan.

Rob en Marian

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan