Wandelen

Door Rob en Marian - 04-06-2022 01:54

Vrijdag 3 juni

Vanmorgen lekker uitgeslapen, we hebben tenslotte vakantie!

Na de koffie gaan we de Gorge trail helemaal wandelen. Het is prachtig en we maken heel veel foto's. Na 2 uur wandelen komen we uit bij het dorp Watkins Glen, we willen graag een ijsje of zoiets eten maar er blijkt een stroomstoring te zijn en bijna alles is dicht. En wat er wel open is wil graag cash geld wat wij al aardig opgemaakt hebben omdat we er thuis niks aan hebben. 

Er zit niets anders op dan maar weer terug te gaan lopen naar de camper. We hebben gelukkig wel water bij ons. 

Dan gaan we dit keer stroomopwaarts en zien alles weer van de andere kant. Het is wel wat zwaarder, alle trappen gaan nu omhoog.

Het blijft mooi en we blijven foto's maken, het is prachtig weer dus het is genieten. Na weer een paar uur zijn we terug op de camping. 

We zetten thee met wat lekkers en gaan lekker onder het zonnescherm zitten lezen, daarna douchen in het gebouwtje, ik moet even op mijn beurt wachten en ik klets wat met een paar vrouwen die het heel bijzonder vinden om hier Nederlanders tegen te komen.

We koken samen en eten rond 7 uur. Het brandalarm in de camper ging een paar keer af, wat een herrie, terwijl we best wel van alles open hadden staan tijdens het koken. We eten heerlijk met een wijntje en een muziekje erbij.

Na het eten en afwassen nog wat buiten gezeten en er is weer een mooie dag voorbij. Nog 2 hele dagen, maandag leveren we de camper in en vliegen in de middag naar huis.

 

Reacties

Linda 04-06-2022 15:40 {{button-62348}}

Jullie zijn echt op hele mooie plekken deze vakantie. 🌳🌳🌲🌲🌞
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan