Watkins Glen State park

Door Rob en Marian - 03-06-2022 00:54

Donderdag 2 juni

Gisteren heeft het de hele dag flink geregend met onweer erbij. Bijna de hele dag hebben we binnen gezeten, wat zijn we blij dat we de dag ervoor al alles hebben gedaan en gezien bij de watervallen!

Lekker een boek gelezen op de e-reader. Eind van de middag klaart het een beetje op. Na het eten lopen we stukje langs de weg, we hebben gezien dat we daar kunnen midgetgolfen. Even lekker buiten zijn. Het is een leuke baan, daarna nog een paar potjes airhockey binnen en nog op een andere machine wat gespeeld. Tegen half 9 lopen we weer terug naar onze rustige plekje op de camping voor koffie. We zien een mooie ondergaande zon.

Vanmorgen op tijd vertrokken richting de Finger Lakes. Eerst wat eten ingeslagen. We komen rond half 2 aan in het Watkins Glen state park en rijden naar onze plek. Mooi in de bossen, zonder voorzieningen maar we hebben alles bij ons ;)

Ook hier veel rupsen, het lijkt wel een plaag, maar gelukkig hebben we hier voldoende ruimte om het zonnescherm uit te draaien, dan valt er niks op ons, altijd fijn en alle ramen, luikjes en de deur hebben horren. Na de thee lopen we een stukje van de Gorge trail die we via de camping kunnen bereiken. Morgen gaan we het andere wat langere deel doen. 

We eten brood met gebakken ei en ham en wat fruit toe, we gaan deze dagen alle restjes zoveel mogelijk opmaken.

Het is heel rustig in het bos, er zijn weinig kampeerders.

 

 

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan