Het grote afkicken is begonnen...

Door Gerard en Jodi - 18-09-2022 19:45

Goeiemorgen maar weer vanuit Vancouver Airport. Feyenoord verloren, camper ingeleverd en bijna einde van de vakantie. In willekeurige volgorde... :) Nee hoor, aan alles komt een eind en ook aan dit avontuur. We maken nog een kort verslagje wanneer we straks weer aan de keukentafel zitten van de Klompenmakerslaan, want we hebben nog 2 lange dagen te gaan. 

Gisteren nog heerlijk genoten van Whistler en de omgeving. De ochtend begonnen met een mooie trail naar Lost Lake, waar we nog even genoten hebben van de prachtige natuur. Daarna toch maar aan de slag met koffers inpakken, de camper weer netjes op orde brengen en de restjes uit de koelkast opmaken. Vervolgens de vakantie in stijl afgesloten in Whistler, waar we zelfs nog een Brewery Festival bezocht hebben. Live muziek, lekkere biertjes en een heerlijk zonnetje. Het kon slechter. De dag afgesloten met een heerlijk etentje en terug naar de campground iets buiten Whistler.

Vanmorgen voor het eerst de wekker gezet om 06.00 uur. Beetje marge aangehouden omdat onze buurtjes meldden dat we toch wel een uur of 3 onderweg zouden zijn. En gezien eerdere ervaringen op de Highway 99 zou dat zo maar eens kunnen. Maar we reden weg in het ochtendgloren met een strakblauwe lucht. Grotendeels langs meren, rivieren en prachtige besneeuwde bergen voor ons. Een heerlijke route terug naar Vancouver. In Vancouver zelf nog wel even alert om de camper deuk- en krasvrij af te leveren, maar ook dat lukte en keurig op tijd meldden we ons aan de poort bij Canadream.

De inspecteur had geen op- of aanmerkingen, dus snel met de taxi naar Vancouver Airport. Daar zitten we dan de komende uren. We hebben nog even overwogen om Vancouver Downtown nog aan te doen, maar met die koffers wordt je daar ook niet vrolijk van. Dan maar een bakkie, straks even lunchen en vervolgens vliegen we naar Munchen met de LH477. Ook nog delayed lezen we net, maar als het goed is landden we ruim op tijd om onze vlucht naar Amsterdam te halen.

 

Laatste groet vanuit een zonnig Vancouver

 

Liefs Gerard en Jodi

Reacties

Yvonne 18-09-2022 20:04 {{button-66483}}

Een hele goede en rustige vlucht terug. We hebben genoten van jullie reisblog. Bedankt daarvoor!! Ook Ajax heeft verloren...😢

Addy 18-09-2022 20:05 {{button-66484}}

Goede reis en tot gauw!

Hester 18-09-2022 20:16 {{button-66485}}

Nou t grote wachten is begonnen dus...
Hele goede terugreis en we zien elkaar snel.

Gea 18-09-2022 21:57 {{button-66486}}

Wat jammer dat jullie Canada reis er op zit. Wat was het geweldig. Nu weer terug naar jullie heerlijke huis , familie en vrienden!
Tot binnenkort.
Goede reis!

Gysan 19-09-2022 19:32 {{button-66503}}

Ook heel fijn om weer thuis te komen denk ik altijd.
Tot snel

Richmond 20-09-2022 19:47 {{button-66518}}

Wat een leuke verslagen heb ik kunnen lezen van jullie prachtige avontuur zeg.
Vooral die zalmen deden mijn vissershart sneller kloppen.
Leuk om er zo deelgenoot van te zijn geweest
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan