Bryce

Door Wiebe, Lianne,Kevin en Stefan in the USA - A long time ago Via een mooie route, waarin ook de smalle toegangstunnel tot Zion zat waar we doorheen moesten om het park te verlaten [ je moet met een camper dan midden op weg rijden anders raak je de lage kanten van het tunneldak; dus verkeer van de andere kant moet wachten totdat jij er doorheen bent] zijn we bij Ruby's Inn RV Park beland. Hier hebben we na een aantal dagen ook weer de beschikking over internet en kunnen we de verhalen bijwerken. Foto's plaatsen gaat vrijwel niet want het internet is vreselijk traag en we moeten de foto's bewerken om ze op de site te krijgen. Die komen later dus wel een keer.
'sMiddags met de shuttle bus het park verkend en een trail gelopen langs de canyon rand. Het is werkelijk een fenomeen dit park. Je kunt het eigenlijk niet beschrijven wat je allemaal ziet.
Een poging. Het is een diepe canyon die door zee, weer en wind is uitgesleten waardoor er rode rotsformaties in een soort theater opstelling zijn achtergebleven. Van bovenaf heb je daar een prachtig uitzicht op. Soms een beetje eng want van hekken of een afschermende reling hebben ze hier nog nooit gehoord dus je kijkt regelmatig zo over de rand van het wandelpad een enorme diepte in. En daar lopen dan per jaar duizenden mensen langs.
Morgen gaan we waarschijnlijk met de shuttle dieper het park in.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 29 januari: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!