4. Vancouver, hier zijn we dan

Door BorkesBoermans - A long time ago Na een lange dag van reizen en 24 uur wakker zijn, toch een fijne nachtrust gehad in een heerlijk bed. We waren zo munt dat we elkaars snurken niet hebben gehoord. Kon ook niet, omdat we toch een paar wijntjes en biertjes gehad hebben voor we gingen slapen.
Hebben ons wel de ogen uitgekeken in de wijk waar we logeerden. Veel uitgaansleven en op elke straat hoek stonden hele vriendelijke meisjes met lang blond- of zwart haar met kleine topjes en nog kleinere minirokjes en hoge hakken aan, die ons mannen vriendelijk aankeken en aanspraken. Toen de dames achter ons aan kwamen liepen de meisjes weer bij ons weg. Vonden wij mannen niet leuk, de dames ook niet. En aan het eind van de avond (jullie tijd 7 uur zondag morgen) nog een heerlijke zak patat gegeten met echte Hollandse mayonaise erop.
Vanmorgen om 9.00 uur hebben we een amerikaans ontbijt gehad en dat was een flink bord vol. Heerlijk precies volgens het recept van Sonja Bakker. We gaan nu Vancouver onveilig maken. Heel veel groetjes en kusjes van ons allemaal en we laten van ons horen.
temp. 25 graden met licht briesje. Heerlijk om te wandelen.

Karel - Annelies  (pa en ma) ((opa en Oma))

Herman - Annie (ook ma en pa) en (opa en Oma.)
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!