17. Bamff

Door BorkesBoermans - A long time ago Na een grijze en bewolkte nacht scheen vanmorgen de zon alweer hoog aan de hemel. We zijn toen vertrokken naar Bamff.  De weg waarover we reden is een z.g highway. Ze waren hiermee aan het werk. Het wordt van een 2 baans een 4 baansweg. Hiervoor werden aan beide zijden van de weg heel veel bomen gekapt. Maar daar hebben ze er toch genoeg van. De weg was makkelijk te bereiden en de omgeving was prachtig.  Heel appart was dat we fietser over de vluchtstrook van de highway zagen fietsen. Waarschijnlijk het gevolg van het feit dat het hier in de Rocky mountines veel moeilijker is om rijwielpaden aan te leggen dan in Nederland.  De camping was via de tomtom gemakkelijk te vinden. Het is een mooie camping gelegen ongeveer 3 kilometer vanaf Bamff. 
Aldaar aangekomen bleek er tot teleurstelling van de dames geen laundry (wasmachines) aanwezig, terwijl ze al in paniek waren geraakt door de vele smerige slipjes van de heren. De camping beheerder stelde hun gerust.. Op 500 meter van de camping bleek een laundry te zijn. De dames waren niet meer te houden en renden met een stapel wasgoed te camping af op weg naar deze Laundry. Nou onze onderbroek zijn weer hopje hopje hopje even door het sopje. Bij de camper kregen we onmiddellijjk visite van een heleboel marmotjes die ons het brood wilde afpakken. Annelies en Karel waren zo gek dat ze er een paar op de knie hadden zitten. Ook waren er een paar vogels genaamd notekrakers. Deze zaten op de camper of in een boom vlakbij hun kans af te wachten om een stukje brood te kaaien. Op het momen dat Annelies die bij tafel zat te eten even niet opletten was haar boterham in de lucht verdwenen. 
Van deze camping loopt een rechtstreeks bus naar het centrum van Bamff. Dit is wel heel handig en we hebben er dan ook dankbaar gebruik van gemaakt. Omdat de dames zo goed hadden gewassen hebben ze van karel en mij een aantal vrije uren gekregen om de winkels in Bamff onveilig te maken. Ondertussen zijn wij gaan internetten en we gaan dit verhaal nu afsluiten omdat we een groot koel glas bier in het zicht hebben gekregen.
Omdat de dames niet alleen onze onderbroeken hebben uitgewassen maar ook vol ijver van alle andere huishoudelijke taken hebben gekweten willen we ze vanavond mee uit eten nemen in dit dorp.
Uiteraard moet de dames betalen.

Tot zover.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 29 januari: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!