Dag 8 Monument Valley

Door Betti - A long time ago Vandaag op ons gemak vertrokken vanaf onze schitterende plek in de Grand Canyon. We vertrekken oostwaards en bekijken hier nog diverse uitzichtpunten van de GC. Bij het meest oostelijke plekje, Desert View, genoemd zien we de GC voor het laatst.
Eerst rijden we nog leuk door een mooi groot bos, maar al snel verandert het landschap in een woestijn.
Best saai rijden. We stoppen in Tuba City, een Indianen dorp. Het is al rond de middag dus gelijk maar lunchen. Het is een aardig dorpje, maar net als het dorpje erna best een beetje troosteloos.
We zijn hier op Navajo land en je ziet wel dat hier het geld niet zit. Af en toe van die barakken waar wat mensen wonen. Niet echt het mooiste deel van onze reis.
Na nog weer wat mijltjes gereden te hebben komen we dan aan in Monument Valley. We zijn aardig verrast want ineens is de omgeving weer totaal anders.
Onze camping, Gouldings RV park ligt echt weer schitterend en we hebben een heel mooi plekje. Het valt ons wel op dat het niet echt druk is met vakantiegangers.
Overdag is het best warm geweest, maar s'avonds koelt het gelukkig behoorlijk af.

Het is vandaag 4 juli en s'avonds is er vuurwerk. We worden er met een shuttlebusje heen gebracht. Het vuurwerk stelt niet echt veel voor, maar in deze omgeving toch wel heel speciaal.Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.