Dag 14 Zion

Door Betti - A long time ago We beginnen hier echt de dagen kwijt te raken. Deze dag in Zion was zo leuk dat ik het er toch maar even bij zet.

Vandaag hebben we de hele dag voor Zion uitgetrokken. Het was 's avonds afgekoeld dus we hebben heerlijk geslapen.
We gaan met de shuttle naar het meest noordelijke puntje van het park. Hier start de wandeling langs de rivier naar The Narrows. The Narrows is een wandeling in de rivier door de kloof. Helaas heeft het 5 dagen terug hogerop geregend en staat de rivier vrij hoog. M vooral heeft geen zin om te gaan wandelen. We blijven bij het startpunt wat kijken en ik raak in gesprek met een Braziliaanse student rechten. Terwijl wij wat staan te praten, staat M. toch in de rivier te spelen en wil hij toch wandelen.
Het water staat behoorlijk hoog, maar we gaan op weg. Gelukkig krijgen wij van een paar mensen die klaar zijn met wandelen, wandelstokken. Dit vergemakkelijkt het wandelen!!!

We maken wat foto's met M. zijn cameraatje (Onze hebben we maar niet meegenomen) en genieten erg van de omgeving. Op de plek waar het water tot je middel komt, besluiten wij terug te gaan. We zijn zo toch de hele ochtend bezig geweest en zijn bijna vergeten dat we honger hebben. Met de shuttle naar Zion Lodge, het enige restaurant in het park voor een late lunch.
Na de lunch hebben de mannen geen zin om nog meer te wandelen en besluiten we naar Springdale,
het dorpje buiten het park, te gaan. Door de warmte zijn we gauw uitgewandeld. We gaan terug naar het park en bezoeken een foto galerie. Erg mooie foto's, maar hier in Amerika is het allemaal een beetje kitscherig. De prijzen van de foto's logen er niet om. $ 200,-- voor een foto van ongeveer 30 bij 30 cm.
Hierna terug naar de camper, eten, kampvuur en slapen.

Dag 14 Las Vegas moet zijn Dag 15 LV
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.