Sea World

Door Tineke Spaargaren - 20-08-2009 07:31

Tja, beloofd aan de kinderen: een dagje Sea World. Dat dagje is een dag geworden, want het Dolfinarium kan hier in rondzwemmen. Groot, met zeer veel shows, waaronder natuurlijk de orka's, maar ook nog veel meer andere zeedieren. En natuurlijk ook wat waterattraktie's waar je nu niet bepaald droog in blijft. Dus met een nat pak weer terug naar de camper. We hebben heel luxe heen en terug een taxi genomen, en omdat we best ver van Sea World af zaten, was dat qua prijs ook erg luxe.
Daarna lekker slecht gegeten van de Burger King en nu even alle verslagen bijwerken.
Helaas morgen alweer de camper opruimen en de tassen inpakken en onze laatste trip maken richting Los Angeles, waar we nog 2 nachtjes verblijven bij Dennis en Gail.
Maar we kunnen terugkijken op een geweldige vakantie, die zeer veel indruk op ons gemaakt heeft en we denken niet dat dit de laatste keer is dat we hier geweest zijn, want er is in dit gedeelte van Amerika nog zo veel te ontdekken, ook op de plaatsen waar we nu al geweest zijn.
We zullen, denk ik, straks best wel weer even moeten wennen in ons eigen kikkerlandje.Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zondag 17 nov @ Zwolle
infodag XL - nieuwe presentaties toegevoegd
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan