Sea World

Door Tineke Spaargaren op

Tja, beloofd aan de kinderen: een dagje Sea World. Dat dagje is een dag geworden, want het Dolfinarium kan hier in rondzwemmen. Groot, met zeer veel shows, waaronder natuurlijk de orka's, maar ook nog veel meer andere zeedieren. En natuurlijk ook wat waterattraktie's waar je nu niet bepaald droog in blijft. Dus met een nat pak weer terug naar de camper. We hebben heel luxe heen en terug een taxi genomen, en omdat we best ver van Sea World af zaten, was dat qua prijs ook erg luxe.
Daarna lekker slecht gegeten van de Burger King en nu even alle verslagen bijwerken.
Helaas morgen alweer de camper opruimen en de tassen inpakken en onze laatste trip maken richting Los Angeles, waar we nog 2 nachtjes verblijven bij Dennis en Gail.
Maar we kunnen terugkijken op een geweldige vakantie, die zeer veel indruk op ons gemaakt heeft en we denken niet dat dit de laatste keer is dat we hier geweest zijn, want er is in dit gedeelte van Amerika nog zo veel te ontdekken, ook op de plaatsen waar we nu al geweest zijn.
We zullen, denk ik, straks best wel weer even moeten wennen in ons eigen kikkerlandje.Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom langs op de infodag in Zwolle op zaterdag 21 april!
Meer info en aanmelden
Boek nu al je Cruise America of Cruise Canada-camper voor 2019!
Profiteer van 15% vroegboekkorting!
Nu al een camper boeken voor 2019 van Road Bear!
Bekijk de kortingen & vraag een offerte aan
Relocation Special van Canadream!
Bekijk prijzen & voorwaarden
10% korting op de huurdagen en all inclusive-pakket bij El Monte RV!
Bekijk prijzen & voorwaarden
30% korting op Escape campervans bij Miami of New York Special!
Bekijk de special
Cruise America heeft weer een wegbrengspecial!
Prijzen & voorwaarden