Sea World

Door Tineke Spaargaren - A long time ago

Tja, beloofd aan de kinderen: een dagje Sea World. Dat dagje is een dag geworden, want het Dolfinarium kan hier in rondzwemmen. Groot, met zeer veel shows, waaronder natuurlijk de orka's, maar ook nog veel meer andere zeedieren. En natuurlijk ook wat waterattraktie's waar je nu niet bepaald droog in blijft. Dus met een nat pak weer terug naar de camper. We hebben heel luxe heen en terug een taxi genomen, en omdat we best ver van Sea World af zaten, was dat qua prijs ook erg luxe.
Daarna lekker slecht gegeten van de Burger King en nu even alle verslagen bijwerken.
Helaas morgen alweer de camper opruimen en de tassen inpakken en onze laatste trip maken richting Los Angeles, waar we nog 2 nachtjes verblijven bij Dennis en Gail.
Maar we kunnen terugkijken op een geweldige vakantie, die zeer veel indruk op ons gemaakt heeft en we denken niet dat dit de laatste keer is dat we hier geweest zijn, want er is in dit gedeelte van Amerika nog zo veel te ontdekken, ook op de plaatsen waar we nu al geweest zijn.
We zullen, denk ik, straks best wel weer even moeten wennen in ons eigen kikkerlandje.Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de webinars over een van onze populaire bestemmingen!
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!