Weer naar huis

Door Tineke Spaargaren op Vrijdagochtend de camper weer teruggebracht en meteen even de gebreken doorgenomen die we ontdekt hebben tijdens onze rondreis. Daarna weer naar huis, op naar het strand. Daar aangekomen ging helaas de zon al snel schuil achter de wolken en werd het koud, maar we hebben gezwommen in de Pacific Ocean. Dus na nog een bezoekje gebracht te hebben aan de glazen kapel, weer naar huis en de laatste dingen ingepakt. 's Avonds heerlijk spare-ribs a la Ronald gegeten en vroeg naar bed.
Zaterdag om 6.00 uur ging de wekker en een half uurtje later zaten we in de auto richting vliegveld. Daar nam het inchecken bij Delta Airlines nog al wat tijd, want het was allemaal niet zo goed georganiseerd en ontzettend druk en er stond ook niet echt duidelijk aangegeven waar je voor wat moest zijn. Verder hadden we wat problemen met het inchecken van de bagage, want 1 koffer was te zwaar! Maar uiteindelijk op tijd ons vliegtuig gehaald richting Atlanta, onze tussenstop. In Los Angeles hadden we al gehoord dat onze volgende vlucht naar Amsterdam vertraging had vanwege hurricane Bill. Uiteindelijk was dat 3,5 uur en kwamen we zondag om 11.00 uur aan op Schiphol.
We hebben een prachtige vakantie gehad, waar we nog heel lang op kunnen teren. Wat een mooi land en aardige mensen. We gaan er zeker nog een keer heen!Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom langs op de infodag in Zwolle op zaterdag 21 april!
Meer info en aanmelden
Boek nu al je Cruise America of Cruise Canada-camper voor 2019!
Profiteer van 15% vroegboekkorting!
Nu al een camper boeken voor 2019 van Road Bear!
Bekijk de kortingen & vraag een offerte aan
Relocation Special van Canadream!
Bekijk prijzen & voorwaarden
10% korting op de huurdagen en all inclusive-pakket bij El Monte RV!
Bekijk prijzen & voorwaarden
30% korting op Escape campervans bij Miami of New York Special!
Bekijk de special
Cruise America heeft weer een wegbrengspecial!
Prijzen & voorwaarden