Banff 05-07-10

Door Knoppert - A long time ago Vanuit Calgary zijn we gestopt in Canmore.  Wat een leuk dorpje. Het is echt wat wij hadden verwacht van een Canadees dorpje. Houten winkeltjes en leuke snuisterijen.
We hebben daar een lekker kopje koffie met wat lekkers genomen. Nadat hoefden we niet meer te lunchen want het lekkers was gelijk maar de lunch geworden.
Een kwartiertje rijden en toen waren we in Banff. Om 16.00 konden we inchecken in Banff voyager Inn dus gelijk maar doorrijden naar het centrum. Eerst bij Safeway (supermarkt) boodschappen gedaan. Daarna langse de toeristische winkeltjes van Banff gewandeld. Onze dochter wil een tshirt met een beer erop maar steeds was het niet in haar maat. Dus... winkel in en uit, er zijn er genoeg.
Winkelen kan je hier prima. Alleen halverwege de middag stort je toch wel in. Tja toch een beetje last van een jetlag. Dus proberen om eerder ingecheckt te worden. En dat is gelukt.  Onze dochters willen buiten zwemmen maar het is 14 graden buiten dus iets te koud. Dus de whirlpool in.  Getv.. het stinkt niet alleen naar chloor maar ook naar gas.
Rond 18.00 (lekker nederlands, wel op tijd eten!!) naar Spaghetti factory.  We moesten even wachten maar ja, je weet dat je ook binnen een uur weer buiten staat als je je eten krijgt.
Rond 20.00 waren we in het hotel en konden onze ogen niet meer open houden. O. oh weer te vroeg gaan slapen.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de webinars over een van onze populaire bestemmingen!
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!