de laatste dag in het Westen

Door Jacqueline van der Weijden - 03-08-2010 04:17

De laatste dag in het Westen

Vandaag rijden we terug naar Los Angeles. De rondreis zit er dan op. Alleen New York hebben we nog voor de boeg. Het is snel gegaan, maar tegelijkertijd hebben we zoveel gezien, dat het ook lijkt alsof we hier al een tijdje zijn.

We staan op tijd op, omdat we zo'n 50 mijl voor Los Angeles, in Camarillo, nog naar het Outlet willen. Op aanraden van Marie-Antoinette! Nou, het is een enorm Outlet! We hebben wel vooraf bedacht welke winkels we willen doen, want anders hebben we aan 3 dagen nog niet genoeg. Nou we, vooral de Legersteetjes dan. 21 street is een erg leuke zaak voor de meiden en gelukkig lopen we daar meteen tegenaan. Voor mij eigenlijk ook wel: mijn buit: 2 vesten en een shirtje.  Celine heeft verschillende shirtjes. Estelle houdt het bij 1. Voor de mannen hebben ze daar weinig. Zo 'n uurtje of 3 door gewinkeld. Goed gepakt en gezakt weer in onze SUV gestapt en op naar LA. Het was echt de bedoeling om de Walk of Fame te doen, maar onze GPS kent de kleinste straatjes, maar niet de Walk of Fame. Die ligt aan de Hollywood Boulevard, maar we hebben geen nummer en die straat is eindeloos lang. Dat zien we op de kaart die we zo lekker optimistisch onze eerste dag hier gekocht hebben. We hebben vanalles gezien: stuk China town, het Hollywood-sign in de bergen (trouwens, dat had ik veel groter verwacht, wat 'n klein ding!) Nog twee keer getracht een straatje in de buurt in te geven, om vervolgens weer niet uit te komen bij de Walk... Frans noemt het inmiddels de Wolk of Fame. Onderweg heb ik wel nog een paar prachtige foto's genomen van de sky-line van LA. Inmiddels zijn we gaar en tikken we de straat van ons Hotel in. Het is nog een aardig stukje door LA. Rond half zeven zijn we er. Alle rommel uit de auto, want Frans brengt deze zo nog teiug naar de Rental. Dat is gelukkig twee blokken verder dan ons hotel, want morgenochtend moeten we giga-vroeg op het vliegveld zijn. Daarvoor pakken we de shuttlebus van het hotel en is er geen auto-inlever-stress in de vroege ochtend.

In New York hebben geen Free-internet. Het is dus even de vraag wanneer ik weer online kan gaan... maar dat zien jullie vanzelf met een volgend berichtje!  

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reizigers vertellen reizigers: gratis tips en inspiratie van ervaren reizigers
18 en 19 maart op onze Reizigersbeurs
Dit jaar op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan