2 Augustus - Los Angeles

Door Esther Houben - 04-08-2011 03:26

 

Gisteren zijn we met onze RV naar Hollywood gegaan. We zijn door Beverly Hills gereden, in de hoop wat sterren tegen te komen, maar die liggen waarschijnlijk in het zwembad van hun huis in Europa of Afrika. Het is een heel mooie, heuvelachtige en tamelijk uitgestrekte stad met veel bomen en hoge schuttingen. We hadden van tevoren gevraagd waar we ons apparaat zouden kunnen parkeren, dat kon bij Kodak Theatre. Mooi niet. Even wat heen en weer gereden en toen maar op hoop van zegen geparkeerd op het terrein van Hollywoord Bowl (‘als er vanavond geen concert is, is het geen probleem’..). We zaten vlak bij het de Mann’s Chinese Theatre en liepen er over de walk of fame naar toe. Daar waren dan de hand- en voetafdrukken van beroemde acteurs, zoals Cary Grant, Peter O’Toole, Shirley Temple etc., maar ook van meer hedendaagse acteurs zoals Bruce Willis (hele kleine voeten!) en Johnny Depp. Veel sterren hebben een ster op de grond met hun naam gegraveerd zoals John Travolta, Michael Jackson, The Doors, Sandra Bullock, etc. We moesten natuurlijk souvenirs kopen, die zijn in Hollywood beduidend duurder dan elders, maar ja, dan heb je ook wat uit Hollywood! We reden weer terug via Downtown met zijn hoge torens en Walt Disney’s Theatre, daarna hebben we nog een uurtje op het strand gelegen, heerlijk.

Esther

Reacties

Papa/Opi 05-08-2011 12:04

Lieve allemaal,
Wat fantastisch (letterlijk!) jullie bezoek aan Hollywood; erg interessant ook, om de acties in verschillende plots, en de wijze, waarop men daar de films met "special effects" vorm geeft! Vonden de meisjes dit allemaal ook niet erg leuk?
Op de Walk of Fame hebben jullie natuurlijk ook jullie afdrukken achtergelaten voor de volgende generaties?!
We zijn zeer bemieuwd naar jullie verhalen en foto`s.
Het zal niet gemakkelijk zijn, om alles te kunnen verwerken!
Irthe komt in de loop van Maandag a.s. ook terug, en Imke vertrekt vanmiddag (5 Aug.) naar Engeland voor 2 weken.
Hopelijk zien we jullie nog vòòr Zaterdag 27 Aug., als we allen met Mieke "ergens" een brunch houden. Want daar zal minder terecht kunnen komen van jullie belevenissen in USA, ben ik bang.
Geniet nog maar flink van deze (laatste) dagen.
Veel liefs, en goede reis terug.
Pap/Opi
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Infodag zat. 7 dec @ Zwolle
drie regio's, twee campers
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan