Sta. Margarita 1e etappe

Door Peter Jacobs - A long time ago

Hallooooo dannn!!!

Zo de eerste etappe zit er op, eigenlijk niet eens zover 247km maar vandaag eerst de Camper ophalen nou die kunnen nog wel een paar lesjes organisatie gebruiken hoorom half 9 aanwezig om de camper op te halen en om half 2 reden we de parkeerplaats af(details zal ik jullie besparen ) daarna even 2 uurtjes in file door L.A. en door naar het huis van Roy Kollee. bij roy even gekeken hoe hij erbij woont en dat doet tie niet gek.
en daarna onderweg naar sta Margarita weer een stukje file maar daarna ging de reis voorspoedig en waren we om 10 uur op de camping (alles wad al gesloten maar gelukkig had maureen even gebeld dat we iets later zouden zijn) Bij de ingang hing netjes een kaartje (plattegrond )van de camping met daarop aangegeven de plaats en de route .even de navelstrengen van de camper aangesloten op de toevoer van de camping en we hadden volop licht en water. vandaar dat ik nu alweer op internet zit om de blog bij te werken, voor de nieuwe foto's moeten jullie even tot morgen wachten ik geloof namelijk dat ik een beetje moe ben.

 

Greeetzzzzzzz Peter en Maureen

Reacties

Elly Lindhout A long time ago

Vandaag weer begonnen met werken. Vandaar ik jullie verslag nu lees. Ik blijf jullie volgen. Groet, Elly
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
In 2023 op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Reis de wereld rond in één dag! Presentaties en informatie over de mooiste bestemmingen. Kom gratis beleven op 27 november
Woon je in Zuid-Nederland of Vlaanderen? Kom zondag naar Breda voor onze roadshow!
Snel aanmelden
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!