Lake Havasu en route richting Joshua Tree

Door Peter Jacobs - 11-09-2012 17:43

Zo vandaag weer een snel berichtje van onze trip vanuit Lake Havasu City (erg Warm) door de Mojave dessert naar Joshua Tree wat dus nog steeds dessert is.

Gisteren morgen even de stad Lake Havasu cituy ingeweest , eigenlijk alleen even de brug bekijken  die de stichter van de stad in Engeland heeft gekocht toen Engeland de London Bridge moest vervangen. Hij heeft er geloof ik nog een aardiig centje voor betaald, en daarna moest het ding steen voor steen worden afgebroken (stenen dus ook nummeren) en verscheept worden naar Amerika en daarna nog naar een plekje aab een meer ergens midden in de woestijn(wat dus Lake Havasu City was) maar de meneer was toch al erg rijk dus zal financieel wel geen probleem geweest zijn.
Maar ik moet zeggen hij staat er mooi bij en ze hebben er een leuk plaatje van gemaakt (ik ook dus een fototje) Daarna de Camper opgestart en richting Parker om daar de Colorado over te steken en California weer in te rijdende route was allemaal niet meer zo indrukwekkend (hadden zo onderhand wel genoeg stenen gezien) Maar toen we eenmaal weer in Californie waren beland en de eerste hoek om gingen begon het ook weer meteen te leven, Rode en Blauwe zwaailichten en schallende horns en al snel begreep ik dat ik aan de kand moest(stoppen) Ik had van de films al wel geleerd dat ik niet moest uitstappen en de agent een hand moest geven maar gewoon met de handen aan het stuur op mijn plek moest blijven zitten.,Wel even de zonnebril afgezet en het raampje opengedraaid,. Toen de sherriff aan mijn raampje verscheen de man netjes toegesproken met "Goodmorning Officer" en de man ontdooide meteen (ik weet niet of dat kwam door mijn slechte engels of door het warme welkom aan mijn raampje)
Hij vertelde me dat ik was vergeten te stoppen bij een stopbord en gewoon links af geslagen was en dat dat volgens de wet niet mocht (al komt er in velden of  wegen niets aan stoppen zult gij en dan ook helemaal stilstaan)na het controleren van wat wij hier in de U.S.of A  kwamen doen en de papieren zij de Sherriff dat hij ons niet verder lastig zou vallen met een bon maar dat we ons wel aan de hier geldende regels moesten houden en daarna de Dessert ingereden. (de volgende honderd mijlen netjes gereden en nekkramp van het de zaak achter mij in de gaten houden) Maar verder geen problemen meer gehad. Midden in de Dessert nog even halt gehouden voor de nodige foto's en om een uur of drie aangekomen in Joshua Tree RV-Park wederom zeer afgelegen en heel anders dan op Internet. Zo dat waren onze dagelikkse beslommeringen weer en tot morgen dan maar weer!!!!

Greetttzzzzz!!!!!

Midden

Reacties

Grace Bonte 14-09-2012 00:02 {{button-10257}}

Hallo Maureen en Peter,
Jullie hebben een fantastische
en onvergetelijke reis gedaan.Wat een prachtige foto's hoor!
Wij wensen jullie ,een goede reis naar Gardena en vandaar naar Thousand Oaks.
Veel plezier!!!!

Grace Bonte 14-09-2012 19:53 {{button-10294}}

Hallo Maureen en Peter,hoe gaat het daar op Thousand Oaks met jullie? alles okay!!
Langs deze weg willen wij jullie beiden bedanken,dat wij mee hebben kunnen genieten van jullie prachtige,onvergetelijke
American roadtrip.Heel veel liefs,groetjes aan de fam.Tess and Roy.
Verder wensen wij jullie nog fijne vakantiedagen,en geniet ervan.En alvast een goede reis en een behouden aankomst in Nederland.Liefs,Grace
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
24 februari infodag in Zwolle:
presentaties (o.a. Kids go West), camper bekijken, persoonlijk adviesgesprek
Meld je aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan