Yosemite park Dag 1

Door Peter Jacobs - 29-08-2012 06:17

We waren deze ochtend weer lekker op tijd wakker en dus ook weer op tijd op pad,

We verlieten San Fransisco over de San Mateo/Haywart Bridge, nou dan doen wij moeilijk over de Zeelandbrug??? die pas daar wel een keer of 5 in hoor, maarja vandaaraf door een prachtig welvend landschap richting de bergen van de sierra nevada (Maureen heeft nog een zere vinger van het foto's maken) na alls bij elkaar zo'n 4 uurtjes rijden waren we in Groveland en dus ook op onze volgende Camping (bloedje heet daar man)daar even snel gelunched en even contact gemaakt met Mitchel via de skype en toen een snelle verkenning van 6 uurtjes in yosemite park. Wel geweldig hoor al dat massief steil omhoog opsteigend uit de Yosemite vallei,. Helaas waren bijna alle watervallen droog dus de natte bewaren we voor morgen en de grote Sequoia bomen liggen natuurlijk ook vrij afgelegen in het park dus die ook voor morgen bewaren.

wat we vandaag wel gezien hebben??? Weg heel veel weg, omhoog, naar beneden naar links , naar rechts en Maureen maar Foto's maken. 

nou mensen dat was het weer voor vandaag (vannacht nog even de Fototjes downloaden)

Greettzzzz!!!!   Peter en Maureen 

Reacties

ma jacobs 29-08-2012 20:54 {{button-9754}}

lieve peter en maureen,

Hallo hier is ma !! ik ben bij theo en jes en jullie verslagen gelezen.
Zo te lezen zijn jullie al behoorlijk aan het rijden. Het is wel leuk om zo via de computer te comuniceren gaat sneller als een brief schrijven. Hier is verder alles goed, geen problemen en lekker weer dus ik kan er weer met de fiets op uit.ik heb ook al wat fotos gezien en het ziet er prachtig uit, kan me voorstellen dat jullie lekker genieten. We gaan proberen om vrijdagavond rond 8 uur(nederlandse tijd)te skypen om je te feliciteren, hopelijk gaat dat lukken en zie ik je dan. Dikke zoen van mij !!! en wij hebben mee gekeken hihih groetjes van ons XXX tot snel
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
24 februari infodag in Zwolle:
presentaties (o.a. Kids go West), camper bekijken, persoonlijk adviesgesprek
Meld je aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan