Bryce Canyon National park

Door Peter Jacobs - A long time ago

Vandaag stonden Red Canyon en Bryce Canyon op het programma.

Red Canyon was een makkie want daar moesten we toch doorheenom bij Bryce Canyon te komen maar weer hele mooie stenen hoor deze keer was bijna alles rood en daarna door naar Bryce Canyon en als je dat ziet hoe de elementen (Regen wind kou en warmte) in de Rode rots huis hebben gehouden en daar een prachtig beeldhouwerk van hebben gemaakt wordt je wel even stil hoo,r helaas kun je geen 3D foto's maken, dus jullie zien alleen grillig gevormde rode rotsen maar geloof me het is prachtig. We zijn ook nog een stukje in de Canyon afgedaald ongeveer 200 meter naar beneden tot een natuurlijk gevormde tunnel. Daar vonden we het wel genoeg en konden we ook nog wat mooie foto's maken meer op gelijke hoogt met de natuurlijke beeldhouwerken.
Na al deze indrukken nog even de nassie met een eitje opgegeten waarbij we door de parkwachter gestoord werden omdat we onze RV. zomaar op een campingplaats geparkeerd hadden die een ander had besproken, dus de Camper ff in zijn achteruit op een andere plek geparkeerd en weer doodleuk door gesnaveld. Daarna weer terug naar de camping via een dorpje in de buurt om eens te kijken hoe dat erbij lag, Nou het lag er goed bij en er was zelfs nog een antiekwinkeltje open, dus nog even voor Theo gekeken voor iets van chevie Corvette. Maar helaas niets en geen camera's die ik nog niet had dus onverigte zaken weer naar de Riversite Camping. En daar de dag volgemaakt met een lekker stukje eten (aardappels, boontjes en varkenshaas)

en nu is het dus weer tijd om een stukje in het blog te schrijven Maureen licht lekker vanuit bed een Oude film van Charles Bronson te kijken, ik zal er maar een eind aan breien en morgen is er weer een nieuwe dag te gaan.

Greettzzzz!!! 

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de Reizigersbeurs @ Zwolle. Klik voor meer info!
7 maart: Infodag in Zwolle
Zuidwest-Amerika, West-Canada, Oost-Canada en Oost-Amerika!
Meld je gratis aan