Arches National Park

Door Peter Jacobs - A long time ago

Arches National park

Vandaag Was de Arches (rotsbogen) dag.  Op tijd van de camping vertrokken omdat het nogal warm zou worden vandaag (35+ graden) Met de camper weer een aardige klim naar het plateau en als eerste naar de Delicate Arche camper geparkeerd op de parkeerplaats en toen even gekeken wat de wandeling was, volgens de aanwijzingen van het park 1,6mijl dus dat was goed te doen eerst dacht ik daar lopen we ff heen maar second thoughts zei me neem toch nog even wat te drinken uit de camper mee, dus zo gedaan en aan de wandeling begonnen, na ongeveer anderhalf uur wandelen in de felle zon en een behoorlijk steigings percentage, waren we bij de arche het was zeker de moeite waard en heel bijzonder alleen de voorlichting kan beter want er waren oude mensen die de wandeling ook aanvaard hadden waarbij ik me afvroeg of dit allemaal wel verantwoord was.
Maureen had het in ieder geval aardig gehad met wandelen en gelukkig was de terugweg alleen bergaf en dat was dan weer wel goed te doen. Maar wel blij dat we toch nog wat te drinken hebben meegenomen wand een slokje was aardig welkom. Hiena via wat mooie uitzicht punten naar landscape arche wat een half uurtje verderop lag (met de Camper) weer eerst even gekeken hoe ver de wandeling was en wat de steiging cq. Daling was en dat viel weer mee dus weer de wandeling aangevangen en het moet gezegd worden het begin was lekker vlak maar al met al had Maureen haar kruit redelijk verschoten op de klim naar Delicate arche en is onderweg in de schaduw blijven wachten tot ik de rest van de wandeling (wat toch nog een aardig stukkie was) had afgemaakt en de “must Have”foto’s had gemaakt, Hierna Maureen (die er verstandig aan had gedaan in de schaduw te blijven)weer opgehaald en wij vonden de warmte en de arches wel genoeg en weer terug naar MOAB.
Daar nog even een stop in de stad gemaakt om een 63er Corvette op te halen voor Theo (om z’n verzameling uit te breiden) en daarna RUST op de Camping. ’s Avonds nog de BBQ aangestoken en wat vlees en garnalen opgemikt en weer lekker geknabbeld. Morgen staat Canyonlands National Park op het programma , dus tot dan!!!!

Greetzzzz!!!!

Reacties

Nel A long time ago

goedenmorgen, vanmorgen naar jullie en wat bloeide er ! de Bruxmania prachtig. ik terug naar huis fototoestel gepakt. ze staan er mooi op van alle kanten. Het blijft hier pracht weer dus de rest komt ook nog wel uit gr. uit zonnig Dinteloord

theo A long time ago

dat heb je goed gedaan wat voor een kleur en wanneer komt de container aan want dan zorg ik dat ik er sta om hem in ontvangst te nemen hihihihihi.
deze reactie wordt gestuurd vanuit frankrijk Puy want daar zitten we weer een weekje prima weer hier dus dat is wel vol te houden en de Benz liep als een zonnetje lekker comfortabel hierheen getuft nou we houden contact. groetjes Theo en Jes.

Peter A long time ago

Kleur grijs jochie. Fijne vakantie
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
In 2023 op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Infodag 15 oktober: Special Guests uit Utah en extra presentaties
Snel aanmelden
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!