Death Valley / Beatty

Door J. de Kroon - 28-07-2012 05:52

Vandaag rond 8 uur gingen we ontbijten, daarna met de auto richting Beatty (422 km!). Onderweg reden we door Death Valley, veel zand rotsen bergen en vooral heel heet. We moesten veel bergen op en neer, en als we omhoog gingen moest de airco uit om oververhitting van de auto te voorkomen. Onderweg hebben we 43,8 graden gemeten bij de duinen van Death Valley (zie ook foto's). Rond 15:00 uur kwamen we aan bij het hotel. Als eerste met z'n allen een frisse duik genomen in het zwembadje. Het was wel lekker fris na zo'n hete rit! Daarna gingen we naar Denny's waar we allemaal een grote hamburger hebben gehad. Om daar te komen moesten we eerst wel door een casino: de eerste voorbodes van Las Vegas. Morgen een kort ritje naar Las Vegas (170 km). 

Reacties

Marten en Ria 28-07-2012 13:48

Pfffft 43,8 graden en dan ook de airco zo nu en dan uit,dat is zweten,dus!Dan was de duik in het zwembad uiteraard erg verfrissend!Die hamburger ziet er lekker maar ook vet uit,ik hoop dat het heeft gesmaakt.
Gelukkig is de rit naar Las Vegas niet al te lang,goede reis daar naar toe en veel WIN-plezier,haha!

Lieve groetjes Marten en Ria

gerrit en reina 29-07-2012 00:43

pffffffffff wat een hitte, wij waren al blij dat het hier wat koeler was, maar gelukkig hebben jullie een leuk vooruitzicht las vegas
geniet er maar van
liefs van ons
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reizigers vertellen reizigers: gratis tips en inspiratie van ervaren reizigers
18 en 19 maart op onze Reizigersbeurs
Dit jaar op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan