Death Valley / Beatty

Door J. de Kroon - A long time ago

Vandaag rond 8 uur gingen we ontbijten, daarna met de auto richting Beatty (422 km!). Onderweg reden we door Death Valley, veel zand rotsen bergen en vooral heel heet. We moesten veel bergen op en neer, en als we omhoog gingen moest de airco uit om oververhitting van de auto te voorkomen. Onderweg hebben we 43,8 graden gemeten bij de duinen van Death Valley (zie ook foto's). Rond 15:00 uur kwamen we aan bij het hotel. Als eerste met z'n allen een frisse duik genomen in het zwembadje. Het was wel lekker fris na zo'n hete rit! Daarna gingen we naar Denny's waar we allemaal een grote hamburger hebben gehad. Om daar te komen moesten we eerst wel door een casino: de eerste voorbodes van Las Vegas. Morgen een kort ritje naar Las Vegas (170 km). 

Reacties

Marten en Ria A long time ago

Pfffft 43,8 graden en dan ook de airco zo nu en dan uit,dat is zweten,dus!Dan was de duik in het zwembad uiteraard erg verfrissend!Die hamburger ziet er lekker maar ook vet uit,ik hoop dat het heeft gesmaakt.
Gelukkig is de rit naar Las Vegas niet al te lang,goede reis daar naar toe en veel WIN-plezier,haha!

Lieve groetjes Marten en Ria

gerrit en reina A long time ago

pffffffffff wat een hitte, wij waren al blij dat het hier wat koeler was, maar gelukkig hebben jullie een leuk vooruitzicht las vegas
geniet er maar van
liefs van ons
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 29 januari: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!