we zijn er

Door J. de Kroon - 22-07-2012 21:36

Hallo allemaal,

Na een enerverende reis zitten we nu in San Francisco. We waren biijna bij Engeland toen onze piloot aangaf dat er brand was geweest in één van de motoren en dat we terug moesten (echt waar!). Dus terug naar Schiphol, overboeken en opnieuw vertrekken om 20.30 uur dus met een behoorlijke vertraging. We kwamen dus veel te laat aan op Atlanta en misten onze aansluitende vlucht. We hebben tegoedbonnen gekregen voor een hotel en na wat ritjes in minibusjes kwamen we om 2 uur bij het hotel aan. Maar 2 uurtjes slapen, opstaan, terug naar de luchthaven en om 8.10 uur weer op het volgende vliegtuig richting SF. Om 9.45 uur geland op SF (Oh ja, de tijden zijn lokale tijden van hier). We zitten nu ff op de hotelkamer en gaan zo de grote stad in. Zonder iets van de USA te hebben gezien, hebben we dus al heel veel beleefd!!

We blijven jullie op de hoogte houden en de hartelijke groeten van ons allemaal.

 

Reacties

DE VAN DERMEERTJES!! 22-07-2012 21:46

Sapperdeflap, jimm elitte us wol efkes skrikke hjer! wat in avontoer! no fjierder noch mar een veilige reis jimme en oant gau. ( oja, hjir is it no hast 22.00 oere, lokale fryske tiid)
moaie tiid om te mailen no! alles goed hjir; moai waar, foegel hat it ek alwer nei it sin ( komt troch de waarmte tink ik...) eh, we sizze; oant moarn!

Marten en Ria 22-07-2012 22:30

We zagen het vliegtuig op de radar(via een site) inderdaad weer terug komen,we snapten er niets van tot Monique ons belde met het verhaal,nou dat was wel even schrikken,wetende dat jullie nog weer weg moesten,maar goed,we zijn erg blij dat het verder allemaal goed is gegaan en dat het met jullie allemaal ook goed gaat!Veel plezier en we houden deze blog in de gaten.
Lieve groetjes voor jullie allemaal!

J. de Kroon 23-07-2012 03:25

Even nog een toelichting; na de mededeling van de piloot bleef het gewoon rustig in het vliegtuig. Hij moest nog wel kerosine lozen omdat we anders niet konden landen. We hebben dus ook nog wat boven de Noordzee gecirkeld (zullen de vissen niet leuk vinden
(-; ). Oh ja, mijn telefoon blijkt het hier niet te doen. Bellen (in geval van nood) of sms-en via Jantina of Sander (die doen het wel). Telefoon Sander: +31618448035 en Jantina +31631510379. Vanmiddag SF (voor een deel)bekeken: een enerverende stad!! Weer is goed: zon en ongeveer 22 graden. Morgen gaan we naar Alcatraz.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reizigers vertellen reizigers: gratis tips en inspiratie van ervaren reizigers
18 en 19 maart op onze Reizigersbeurs
Dit jaar op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan