Bakersfield

Door J. de Kroon - 27-07-2012 06:25

Vandaag om 10.30 uur vertrokken richting Bakersfield. Het was slechts een een reis van ongeveer 275 kilometer en we waren dan ook al om ongeveer 13.30 uur te plekke. Bakersfield is op onze totale rit een tussenstation. We konden inchecken bij het hotel en de dames hadden voorgenomen om te gaan winkelen en dat hebben we (lees: ik) geweten. We zitten in een stad van 500.000 (!) inwoners en een centrum zoals bij ons kennen ze hier niet. Met andere woorden, we zijn half Bakersfield doorgereden (met al zijn eigen Amerikaanse verkeersregels) met een navigatie die niet altijd op tijd zegt wat ie wil en na veel rondrijden door en rond Bakersfield hebben we na anderhalf uur een enorm groot winkelcentrum gevonden maar was mijn humeur naar het nulpunt gezakt. Maar goed, de temperatuur alhier (ongeveer 35 graden) deed dit weer stijgen en we zijn het winkelcentrum ingetrokken. Nou, het Zaailand kan er tien keer in! Wat een winkels en de dames hebben een ogen uit gekeken en voor een deel ook hun portemonee leeg getrokken voor kleding. Met het zweet op mijn voorhoofd van het autorijden in deze grote stad en het winkelen, zijn we teruggekeerd naar het hotel en aldaar was een steakhouse waar we lekker hebben gegeten. Nu met zijn allen op de hotelkamer met een drankje gezellig napraten. Het gaat verder prima naar onze zin en de hartelijke groeten aan jullie allemaal.

Oh ja, morgen op naar Beatty (is ook een tussenstop voor ons van 1 dag maar we treken dan wel door Death Valley surprise; check maar op internet wat dat voor ons betekent!!!!!).

Namens ons allemaal, Jappie

Reacties

Marten en Ria 27-07-2012 11:07 {{button-7991}}

Ochoch,Jappie dat klinkt niet best:-)Kan me voorstellen dat je humeur uiteindelijk naar het nulpunt daalde,maar gelukkig steeg deze ook weer.Ben benieuwd waarmee Monique thuis komt(als de koffer maar niet te zwaar wordt,haha)Fijn dat jullie je zo vermaken,een fijne reis naar Beatty en we zullen even op internet kijken wat jullie te wachten staat:-)

Lieve groetjes van ons vanuit een benauwd (30 graden) Leeuwarden.

Miranda en Arné 28-07-2012 14:12 {{button-8094}}

Dat klinkt echt als een prachtig mooi winkelcentrum! Ben ook benieuwd waar Monique allemaal mee thuis komt haha.
Leuk om te lezen wat jullie van dag tot dag meemaken!

Groetjes,
Miranda en Arné
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan