Yoseimte Park

Door J. de Kroon - A long time ago

Vandaag zijn we naar Yosemite Park geweest. Dit is een groot(Lees: Massive!) natuurpark met bezienswaardigheden als watervallen en grote bomen van 1800 jaar oud. 

Als eerste gingen we naar Glacier Point. Hier had je uitzicht vanaf het hoogste punt van een berg, en dus een waanzinnig uitzicht. Hier is een foto van geplaatst in het fotoalbum. Daarna zouden we naar het centrum gaan, maar doordat de benzine sneller opging dan verwacht hebben we een tussenstop gemaakt bij een beekje. DIt beekje was erg mooi, net als in de film. Erg helder en ,jammer genoed, veel rotsen. Hier hebben een paar even gezwommen(zie foto) hoewel het erg koud was. 
Daarna zijn we nog naar de eeuwenoude bomen geweest. Jappie en Jantine durfden als enigen de reis aan naar de grizzly en de gespleten boom. De kinderen bleven bij de giftshop om op boomstammen te 'chillen'. 

Daarna zijn we wezen eten bij een steakhouse. Dit eten was heerlijk.

Nu maken we ons op om een reis naar Bakersfield. We hopen hier morgen op tijd te zijn, zodat we heerlijk de middag nog hebben.

Gegroet.

Reacties

Marten en Ria A long time ago

Wat een prachtige omgeving zeg!Geniet met elkaar van alles!
Wij genieten hier nog steeds van het mooie weer.Goede reis naar Bakersfield toegewenst.

Lieve groetjes ons.

Heit/Mem Pake/Beppe zei op 31-7-2012 om 19.30 A long time ago

Even een groet uit het mooie Wergea Wat genieten wij van julie reisverslagen en de mooi foto;s.Wij wensen jullie nog hele fijne dagen toe.Veel liefs van ons en tot ziens.Ook Heit zal nog even een paar regeltjes tijpen. Na enig gegoochel op de computer volgen wij vanuit Wergea jullie E-mails en de daarbij behorende fotos van deze reis door America . Een prachtige avontuurlijke reis met veel bezienswaardigheden . Wij wensen jullie nog een heel prettige vakantie toe vanuit een regenachtig Wergea .

Heit/Mem Pake/beppe zei op 1-08-2012 om 20.00 A long time ago

Vandaag een zomerse dag 28 graden.Dus warm.We zijn met de familie Adema wezen fietsen en wel naar Wijnjewooude 54 kilometer.Een hele mooie omgeving.Jullie genieten ook wel denk ik.Wat doen jullie veel indrukken op zeg.Ook wij genieten van de verslagen.Groetjes de E-bikers.Uit Wergea.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.