Grand Canyon

Door Jan Hartgers - 19-07-2015 06:40

Reisverslag 16 juli,

 

Goedemorgen......

Vandaag vroeg uit de veren. Om 8.00 zitten we al weer in de camper. Vandaag is de bestemming the Grand Canyon. We willen op tijd aan komen om s'middags dit te gaan bezichtigen. Rond 12.00 zijn we op plek van bestemming. Een mooie natuurcamping midden in het bos. Geen elektriciteit, water en geen wifi. Gelukkig is onze camper van alle gemakken voorzien , we hebben elektriciteit en water maar helaas voor de kinderen geen wifi. Even snel een lunch maken en we kunnen gaan.

Het is hier goed geregeld. Er rijden in dit park shuttle bussen die je oppikken om je naar de route rondom de Grand Canyon te brengen. Zo is er steeds een stopplek waar je in en uit kan stappen om te genieten van het uitzicht. 

Wat is de Grand Canyon enorm. Heel indrukwekkend om te zien. We hebben geluk met het weer. Het is niet overdreven warm en af en toe valt er een paar spetters regen wat even verkoeling geeft. Het is wat bewolkt en de zon schijnt. Dit geeft zo'n mooi effect qua lichtval op de Grand Canyon. Morgen gaan we de Grand Canyon vanuit de lucht bekijken, spannend!!!!!

Rond 18.30 weer terug op de camping. Hier en daar zie je de kampvuurtjes verschijnen. Wij gaan ook even eten en genieten van ons avondje.

 

Groetjes ons.

Reacties

Pauline van de Ven 20-07-2015 19:29 {{button-31717}}

Het ziet er allemaal erg mooi uit! Geniet er nog maar van. groetjes Pauline
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan