Beetje geluk beetje ongeluk

Door Marcel en Saskia - 17-09-2015 02:29

Gisteren een fantastische dag gehad. De Banff gondola naar de top van sulphur Mountain genomen. Helder weer met een berg sneeuw op de toppen. Sneeuwbalgevechtje gehouden en prachtige foto's gemaakt. ''Totally" geschikt voor een kerstkaart.

Vandaag naar Lake Louise gereden maar dat lag helaas helemaal in de mist )-: Dus zuidwaarts naar de zonnige kant vd Rockies gereden. Richting klein stadje genaamd Canmore. Onderweg bijna een wolf ! aangereden. Vervolgens door een zeer vriendelijke, maar naar later bleek totaal geschifte, medewerkster van het Visitor centre een "Scenic route" opgestuurd die een soort hobbelig grindpad vol kuilen van 40km! door de wildernis bleek te zijn. Kortom bijna 2 uur doodsangsten uitgestaan in een oorverdovend rammelende camper

De wandeling daarvoor naar een waterval was wel mooi. Nog een paar Rocky Mountain goats (berggeiten ) en herten gespot. Morgen schijnt t wolkenloos te worden dus tijd voor de mooiste route vd Rockies. De ice field parkway. En herkansing voor Lake Louise!

 

Reacties

Hanneke 17-09-2015 09:17

Twee uur lang doodsangsten is wel een beetje errug lang...

Ik wens jullie vandaag een -op alle fronten- wolkeloze dag!

Alex 17-09-2015 22:00

Lake louise in de mist wat jammer want het schijnt er prachtig te zijn. En die geschifte parkmedewerker war een apart figuur wilde zeker wraak nemen omdat hij ooit in het verleden zelf van het padje afraakte. 2 uur in een rammel bak verschrikkelijk, toch maar ducktape kopen en spjkers om alles vast te zetten.maar de natuur en uitzichten maken alles weer goed.
Doe voorzichtig en geniet verder.
Groetjes
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zondag 17 nov @ Zwolle
infodag XL - nieuwe presentaties toegevoegd
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan