Beetje geluk beetje ongeluk

Door Marcel en Saskia - A long time ago

Gisteren een fantastische dag gehad. De Banff gondola naar de top van sulphur Mountain genomen. Helder weer met een berg sneeuw op de toppen. Sneeuwbalgevechtje gehouden en prachtige foto's gemaakt. ''Totally" geschikt voor een kerstkaart.

Vandaag naar Lake Louise gereden maar dat lag helaas helemaal in de mist )-: Dus zuidwaarts naar de zonnige kant vd Rockies gereden. Richting klein stadje genaamd Canmore. Onderweg bijna een wolf ! aangereden. Vervolgens door een zeer vriendelijke, maar naar later bleek totaal geschifte, medewerkster van het Visitor centre een "Scenic route" opgestuurd die een soort hobbelig grindpad vol kuilen van 40km! door de wildernis bleek te zijn. Kortom bijna 2 uur doodsangsten uitgestaan in een oorverdovend rammelende camper

De wandeling daarvoor naar een waterval was wel mooi. Nog een paar Rocky Mountain goats (berggeiten ) en herten gespot. Morgen schijnt t wolkenloos te worden dus tijd voor de mooiste route vd Rockies. De ice field parkway. En herkansing voor Lake Louise!

 

Reacties

Hanneke A long time ago

Twee uur lang doodsangsten is wel een beetje errug lang...

Ik wens jullie vandaag een -op alle fronten- wolkeloze dag!

Alex A long time ago

Lake louise in de mist wat jammer want het schijnt er prachtig te zijn. En die geschifte parkmedewerker war een apart figuur wilde zeker wraak nemen omdat hij ooit in het verleden zelf van het padje afraakte. 2 uur in een rammel bak verschrikkelijk, toch maar ducktape kopen en spjkers om alles vast te zetten.maar de natuur en uitzichten maken alles weer goed.
Doe voorzichtig en geniet verder.
Groetjes
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Nieuw! ViaTioga: reizen op maat binnen Europa. Boek nu en gebruik je Coronavoucher.
Bekijk de reizen
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!