pootjebaden in de Pacific ocean

Door Marcel en Saskia - A long time ago Heerlijk weer en een camping plaats aan de Pacific ocean. De ingrediënten voor een paar fantastische dagen! We hebben heerlijke strandwandelingen gedaan en ik (saskia) heb met mijn voetjes in de pacific ocean gestaan en we hebben wandelingen door een tropisch regenwoud gemaakt. Prachtig weer. 20 graden en strakblauwe lucht. De eerste nacht zakte de zon voor onze Camping plek in de Pacific. De tweede nacht wel direct aan de oceaan maar het uitzicht werd geblokkeerd door bomen. Nog moeten rennen om een mooi plaatje te schieten want zo n zonsondergang gaat snel hier. Nu net weer terug in nanaimo nog even genieten van de zon aan t strand. Morgenochtend vroeg de boot naar Vancouver Vanavond nog even ons dagelijkse kampvuur stoken!

Reacties

Hanneke A long time ago

Wauw Sas, met je voetjes in de Pacific hihi. Bijzondere ervaring in (bijna) oktober. Ik heb hier mijn kacheltje aan brrr....

Alex A long time ago

Heerlijk nog een paar dagen ontspannen, kijken naar een zonsondergang en dan lekker mijmeren wat jullie de afgelopen weken hebben mee gemaakt. wat een ervaring daar kun je nog jaren op terug kijken. De foto's bekijken doen we wel als jullie weer thuis zijn , ik ben al wat pallets aan het verzamelen voor een kampvuur zoals jullie het gewent zijn , dus groot en hoog. Geniet nog even met volle teugen. Groetjes.

Pa & Ma Westhof A long time ago

Als jullie dit lezen, zijn jullie al weer weg van de zee! De tijd zal bij jullie wel net zo vlug gaan als hier. 'N dag is niets!
Geniet er dus nog maar even van. Thuis kunnen jullie bij het opzetten van het fotoboek nog namijmeren van alles wat jullie gezien en beleefd hebben.Groetjes van Pa&Ma
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!