pootjebaden in de Pacific ocean

Door Marcel en Saskia - 29-09-2015 22:26 Heerlijk weer en een camping plaats aan de Pacific ocean. De ingrediënten voor een paar fantastische dagen! We hebben heerlijke strandwandelingen gedaan en ik (saskia) heb met mijn voetjes in de pacific ocean gestaan en we hebben wandelingen door een tropisch regenwoud gemaakt. Prachtig weer. 20 graden en strakblauwe lucht. De eerste nacht zakte de zon voor onze Camping plek in de Pacific. De tweede nacht wel direct aan de oceaan maar het uitzicht werd geblokkeerd door bomen. Nog moeten rennen om een mooi plaatje te schieten want zo n zonsondergang gaat snel hier. Nu net weer terug in nanaimo nog even genieten van de zon aan t strand. Morgenochtend vroeg de boot naar Vancouver Vanavond nog even ons dagelijkse kampvuur stoken!

Reacties

Hanneke 30-09-2015 08:18

Wauw Sas, met je voetjes in de Pacific hihi. Bijzondere ervaring in (bijna) oktober. Ik heb hier mijn kacheltje aan brrr....

Alex 30-09-2015 09:35

Heerlijk nog een paar dagen ontspannen, kijken naar een zonsondergang en dan lekker mijmeren wat jullie de afgelopen weken hebben mee gemaakt. wat een ervaring daar kun je nog jaren op terug kijken. De foto's bekijken doen we wel als jullie weer thuis zijn , ik ben al wat pallets aan het verzamelen voor een kampvuur zoals jullie het gewent zijn , dus groot en hoog. Geniet nog even met volle teugen. Groetjes.

Pa & Ma Westhof 30-09-2015 22:00

Als jullie dit lezen, zijn jullie al weer weg van de zee! De tijd zal bij jullie wel net zo vlug gaan als hier. 'N dag is niets!
Geniet er dus nog maar even van. Thuis kunnen jullie bij het opzetten van het fotoboek nog namijmeren van alles wat jullie gezien en beleefd hebben.Groetjes van Pa&Ma
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zondag 17 nov @ Zwolle
infodag XL - nieuwe presentaties toegevoegd
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan