Weer naar huis

Door Marcel en Saskia - 01-10-2015 06:20

Nu eens bericht van mijzelf inblaast van alleen de foto proberen te uploaden.na Nanaimo waar wij nog gestaan hebben met weer prachtig weer de overtocht gemaakt naar Vancouver om ons huis op wielen in te leveren.Daar was ik wat benauwd voor daar wij de camper redelijk mishandeld hebben want na het onverharde pad zijn wij ook nog een te smal bospad in geweest met alle narigheid op de zijkant van de takken op de camper.maar de timing was goed lekker in de spits alleen toch veeeeel meer gereden en geen schade gezien door de man die te druk was met van alles.Dus de rest van de dag heerlijk in Vancouver geweest te gekke stad maar zo druk. Morgen naar huis waar wij dan vrijdag in Amsterdam weer aankomen na een ongelooflijke prachtige reis.Dat word een hele kluif om uit de 1300 foto,s een mooi boek te maken .Wij kunnen alleen maar zeggen Canada is echt geweldig en wellicht ooit weer eens terug.

Reacties

Hanneke 01-10-2015 08:22 {{button-36154}}

Wat heerlijk dat jullie zo genoten hebben. Ik wens jullie een mooie, maar vooral veilige terugreis en Marcel .. tot maandag!

Pa & Ma Westhof 01-10-2015 11:44 {{button-36161}}

Heel veel gezien en heel veel genoten, wij ook van jullie verhalen en foto's. Morgen weer veilig op Nederlandse bodem.
Bedankt voor het meebeleven.
Het fotoboek zien we tzt wel op 'n dag. Groetjes Pa en Ma.

Alex 01-10-2015 18:36 {{button-36167}}

Bedankt Marcel en saskia dat we via jullie reisverslag een beetje mochten meereizen . ook de manier van schrijven en vertellen vond ik erg leuk levendig en kleurijk . Ben benieuwd naar het fotoboek , zal niet moeilijk worden om er een mooi geheel van te maken je kan kiezen uit 1300 foto's , en elke foto heeft een verhaal. Vrijdag weer op hollandse bodem , weer even wennen alles klein en druk. Welkom in holland.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
9 maart infodag in Zwolle:
presentaties (waaronder Zuidwest-Amerika), camper bekijken & adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan